Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Mi volt ez?
Figyelt kérdés
van egy srác a sulimban, nekem ő nagyon tetszik, ez az érzés kölcsönös legalábbis állítólag ...A történet úgy kezdődött,hogy a folyóson folyamatosan néztük egymást.Aztán egy suli gyüllésen oda jött hozzám,megkérdezte a nevem. Nálam azóta se kép, se hang. De a nevem megkérdezése után, nem jelölt be,csak a haverja és ő rám is irt egy olyan üzenettel amiben annak a srácnak a neve szerepelt aki oda jött hozzám. Ezt a srácot hívjuk, Robinak. A haverját pedig, Ádámnak. Robi csak akkor jelölt be, mikor szakított a barátnőjével, de továbbra sem írt. Eközben Ádám kiszedte belőlem, hogy odavagyok Robiért. Mondta Ádám , hogy az érzés kölcsönös, szeptember óta minden nap elmondja,hogy mennyire bejövök neki és istennőnek hív. És sokszor elmondja hogy milyen jó lenne velem kettesben beszélgetni. Másnap rám írt Robi, nagyon jól elbeszélgettünk. És ez igy ment még három napon keresztül, mindig ő írt rám. A negyedik este nem írt. Én azért nem írok rá, mert nekem van egy olyan elméletem, hogy akire én írok rá, az sosem olyan kommunikatív mint amennyire én szeretném, és ezért olyan gondolataim támadnak hogy nem akar beszélgetni. Egy hétre rá beszéltem vele a suliba, de csak azért, mert az én barátnőm és az ő barátja összejövöben voltak. Itt állítólag zavarba volt, mint ahogy én is. De ezek után sem beszéltünk. Ezek után , volt egy olyan rendezvény ahol a végzősöket búcsúztatják , ilyen bál féle. Nem mehetett mindenki, csak aki segített a rendezvény előteremtésében. Robi végzős volt, szóval nekem mindenképpen ott kelett lennem. Hostess lány voltam, én kísértek be Robit ahogy kiszállt a limuzinból. Kereste egész este a társaságom, ami nekem sem volt ellenemre. Mivel én is és ő is ittas állapotban voltunk, hamar a karjaiban találtam magam. Az egész estét ölelkezve, és kézen fogva sétálással töltöttük. Aztán bucsuzásnál el is csattant az első csók, aztán még egy. Majd a fülembe súgta hogy régóta erre vár. Másnap rámírt, és leírta hogy ő mindent ugyanúgy gondol mint azt tegnap este elmondta, szóval az alkohol nem befolyásolta semmiben. Mondta hogy majd beaka velem ülni valamilyen helyre, beszélgetni.:) de megint eljött a kritikus 3. nap, mikor már nem írt. Nagyon sok ideig nem beszéltünk , körülbelül 2 hónapig. Aztán eljött a jó idő és én saruba mentem suliba, ez miatt este rámírt, ittasan. Elkezdte mondani , hogy csodálatos a lábam és hogy szétszopkodná. Elmondta hogy imád és hogy odavan értem, és a lábujjaimèrt. Bár tudom, nem volt egyedül, és lehet hogy csak szórakoztak sok lánnyal. Be is olvastam neki aznap este. 2 hétre rá éretségizik töriből, de töri atlasza az nincs. Tőlem kér segítséget , és megint elkezdtünk beszélgetni , másnap reggel 7-kor csenget.És megint csak 3 napig beszéltünk. De mostmár nem is látom, mert el ballagott. Ez a srác egy nagymenő srác, olyan aki bárkit megkaphat. Focizik, elég jól és elég komoly helyen. Suliban azért nem beszéltünk , csak egyszer, mert a csapattársai elviselhetetlenül mocskosan tudnak ilyenkor viselkedni. Ádám legutóbb azt mondta, hogy Robi nem tudja mit csináljon. Vagy bulizzon nyáron , vagy legyen egy barátnője, az én személyemben. Egy kicsit hosszúra sikeredett, de remélem tudtok nekem segíteni, hogy ez most mi, és hogy mire számíthatok.2013. máj. 15. 10:21
11/13 A kérdező kommentje:
Elhatároztam,hogy valahogy elfelejtem:) azért mert reménytelennek érzem és mert belefáradtam:D a baj az hogy mindig felbukkan valahol, mikor már egész jól haladok
2013. máj. 26. 09:40
12/13 anonim válasza:
na elfelejtetted már? amúgy ne csodálkozz, hogy sokáug nem keres, amikr napokig ő keres csak, te meg sosem írsz neki..nem gondolod, hogy ebből az jön le neki, hogy leszarod?
13/13 A kérdező kommentje:
Nem igazán sikerült elfelejtenem, vagyis már nem annyira érdekel mint az elején. De nyilván ha valahol vagy meglátom öt vagy a nevét azért még felkapom a fejem....nem hinném hogy azt gondolta hogy engem nem foglalkoztat, de ő pont olyan srác akinek az kell hogy harcoljon egy lányért, es tuti hogy itt Csesztem el..
2013. jún. 27. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!