Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen ritka, hogy egy nonek van humorerzeke?
Márpedig a szarkazmus általában az értelmes nők velejárója. Rengeteg jó poént osztunk meg és kommentáljuk életünk eseményeit. Nyilván, ebből a férfiak kimaradnak, férfi társaságban kevés nő viccelődik, mert a pasik vagy nem értik meg, vagy azt hiszik, hogy innentől már minden tiszteletlen, idióta viccet megengedhetnek maguknak előtt is, hiszen ő "vicces csaj". Ezt inkább elkerülnénk, a humorizálás megmarad csajos programnak.
Szóval nem ritka. És ez az állítás így ugyanúgy elfogult, mintha én azt mondanám, miért kevés a hűséges férfi stb. csak azért mert én tapasztalok valamit, még az nem biztos, hogy tény, igaz?
Szerintem is, a nők női társaságban szeretnek viccelődni. Nekem például sok szexuális töltetű poénom van, ezeket nem lőhetem el férfitársaságban. Olyan, mintha a homlokomra írnám, hogy gyere hajts rám, pedig nem is akarom.
Ugyanakkor nem vagyok egy poéngyáros, miért kéne annak lennie mindenkinek?
Szerintem a humorérzék része az is, hogy más vicceit mennyire értékeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!