Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha megtetszett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha megtetszett egy nálam sokkal idősebb férfi?

Figyelt kérdés
Diákmunkásként dolgozok a nyáron egy cégnél. Van egy férfi, aki itt dolgozik, és már az elején is megfogott benne valami, de annyira nem foglalkoztam vele, mert láttam hogy sokkal idősebb, 40 körüli lehet. Aztán az ő irodája melletti irodába kerültem, és elég sokszor összefutottunk, váltottunk pár szót, aztán pár napja át szokott jönni hozzám beszélgetni pár percekre (egyedül vagyok az irodában) Én 19 éves vagyok, és először azt hittem, 40 körül lehet, de a múltkor kiderült, hogy 47 éves. Nem azért tetszett meg, mert idősebb, hanem egyszerűen a lelke, meg ahogyan beszélgetünk. De van családja, felesége és gyereke. Néha utal rá, hogy csinos vagyok, és mindig mosolyog rám, nagyon kedves és jószívű ember, de tudom, hogy soha nem lépne át egy határt, még ha sokszor is keresi a társaságom. Nagyon sokat szoktam rá gondolni, de mindig bűntudatom van, mikor rá gondolok, és nem tudom elengedni magamban ezt az érzést.

2019. júl. 15. 21:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%

Azt nem tudhatod,hogy hol a határ amit nem lépne át. Nehéz lenne ellenállnia ha látná Rajtad,hogy Te is vonzódsz Hozzá.

Lehet szimpatikus, tetszhet is Neked, a modora, a kedvessége, figyelme, okossága, de ne szerintem ne menj bele többe a kellemes beszélgetésnél. Csak magadat zavarod meg ezzel, és előbb-utóbb Te is rájönnél,hogy semmi értelme nincs.

Egy ilyen kapcsolat több negatívumot rejt mint pozitívumot.

2019. júl. 16. 08:55
 12/13 anonim ***** válasza:
32%

Nem szoktál itt olvasgatni? Rengeteg nő át van verve mikor a családos pasi ígér fűt fát és utána semmi. Egy családos férfi de ugy ez igaz nőre is nem valószínű hogy elhagyja a kényelmes biztonságot egy bizonytalan "gyerekért"

Nem is értem a mai fiatalokat mit látnak az apja korosztályú pasikban? Fúj. Oké csak szét kell nézni a mai csirke kis fiúkák között de akkor is a 47 már sok. Ő már nem igazán akar semmit szexen kívül.

2019. júl. 16. 10:17
 13/13 anonim ***** válasza:

4-es, a te nézőpontodból igazad van, egyszer él. És ha ezt egy 40 éves nőnek tanácsolnád, meg is állná a helyét. Már én se gondolom azt, hogy mindenáron ellen kell állni a szerelemnek. Házas vagyok és voltam már szerelmes korodbeli családos férfibe és azért nem lett soha semmi, mert ha kitudódik, akkor ő elveszítette volna a gyerekeit. Soha életemben nem leszek még egyszer olyan szerelmes és úgy vonzódott hozzám, mint a mágnes, de jólnevelten túlléptünk ezen az apróságon. A férjem boldog lehet, mert nem csaltam meg vele, igaz, hogy a férjem nem nyúlhat hozzám, de mindegy, ha neki rossz, legyen nekem is az. Őszintébb és igazabb lett volna, ha lefekszünk egymással. Nekem írt szenvedélyes üzeneteket, aztán helyettem meg..d..ugta az asszonyt, mert ő volt kéznél. Ez ám a tiszta erény és egyenes út.

Mindegy, a lényeg, hogy de én nem 19 éves vagyok. Én már csak nyerhettem volna egy szeretői kapcsolattal. Van már gyerekem és egy szexmentes házasságom.

De a 19 éves lány még sokat veszthet, ha legszebb éveiben érzelmileg leköti magát valaki mellett, aki sosem fogja őt egészen felvállalni. Elrepülhet így 5-10 év is. Aztán mi lesz? Kifut az időből, kiég érzelmileg, és nem lesz soha gyereke, olyan férfi, aki vele alapítana családot. Tehát az egyszer élünk az ő esetében épp azt jelenti, hogy vigyázz kislány, egyszer vagy ilyen fiatal. És nem mindegy, hogy ezt az időszakot kinek adod oda.

2019. júl. 16. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!