Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a férfi, akiért "megőrülök" párja van?
Ez olyan igazságtalan, aki érzelmeket vált ki belőlem már foglalt. :(
Nyilvàn gerinces ember vagyok, nem tervezek semmit, de csak Ő jár a fejemben.
Azért vagyok elátkozva, mert minden rossz, amit el tudsz képzelni megtörtént már velem életem során. (Vagyunk ezzel még egy páran, de ez itt most nem segít...)
Egyébként igazatok van! Le kell zárni ezt a p*csába, nem lesz ennek jó vége. Nem szabad elgyengülnöm, attól mert vonzódom valakihez nem kell állat módjára viselkedni. Nem tudom, hogy észrevett-e rajtam valamit, max. annyit, hogy furcsán viselkedem, de ez pillanatnyilag semmit sem számít.
Ma találkoztam a párjával is, és átértékelődött minden. Ahogy lehet kerülöm ezt az embert, amitől jobb nem lesz nekem, de másoknak gondolom igen.
Gyűlölöm azt a nőt, rosszul vagyok, ha meglátom, de már a férfitől is.
Hányok a szerelemtől. Remélem többször nem leszek szerelmes, mert csak a bajt hozza rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!