Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök! Van egy férfi,43 éves, és majd megveszek érte! El szeretném felejtesni viszont. Hogyan lehetséges ez?
Szó szerint elveszi még azt a maradék kis eszemet is, és szerintem azt is tudja, hogy ő tetszik nekem, és mindig odajön hozzám beszélgetni. Ilyenkor nagyon közel vagyunk egymáshoz, és mélyen egymás szemébe nézünk, és ő úgy mosolyog. Jajjjj, megőrjít, és elolvadok tőle. :)
Csakhogy ő házas ember...sajnos.
Miért csinálja ezt?
El akarom felejteni, de jelenleg teljesen bele vagyok esve. :)
22/L
Óóó, ismerős szitu...
Tényleg el akarod felejteni? Akkor ne menj a közelébe, ha megteheted. Kerüld el. Ja,és pasizz be a saját korosztályodból. Tudom, hogy nem könnyű, de ne hagyd, hogy játszadozzon, valószinű jót tesz az egójának, hogy egy fiatalka lány beleesett.:(
Igen, el szeretném felejteni...csak nehéz, ugyanis ő jön mindig hozzám, nem én őhozzá. :)
Amúgy a korosztályom nem érdekel, mindig is az idősebbeket kedveltem, nem tudom, miért. :)
én ugyanigy jártam. Kezdeményeztem a pasinál,egy ideig randizgattunk,csodás volt,aztán beijedt h kiderül és dobott.:( Majdnem le is feküdtünk. Jól kicseszett velem azt elhiheted...:(
Egy tanács: ne szeress belé mint én! Ha tudod ugy csinálni hogy csak szex,az ok,de ne remélj sokat. Én itt csesztem el. 28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!