Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha már a recskázás sem hoz lázba, már
megőrülök? 21/F
Figyelt kérdés
Ez kicsit gáz, egyébként egy nagyon kedves fiú vagyok, és illedelmes, sose gondolná senki rólam, h ilyen szexőrült vagyok (...) Mármint lennék, ha lenne egy barátnőm végre, mert eddig még nem volt, baah de már azt érzem, h olyan lenne egyet szeretkezni, nem csak dgni, hanem szeretkezni. Még ha találnék egy barátnőt is, vele is várnom kéne egy kis időt nyilván, az egyéjszakázás meg nem az én pályám, ne ítéljetek el emiatt kérlek.
Emiatt nem is lennél elítélve, beszélsz badarságot, viszont barátnőt úgy találsz ha felemeled magadat és kimozdulsz vagy legalábbis keresel. "Hogy mit csinálják", arra már saját magad megadtad a választ, kell keríteni egy csajszit. Amióta megtapasztaltam a női test csodálatos világát, piszkosul nem hoz lázba a maszturbálás, pedig előtte nagyban toltam az ipart én is, megőrültem a szexért (bár most is imádom, de nem betegesen őrülök érte, a napi torna meg van így is). Valószínűsíthetem, hogy kicsit zárkózottabb személyiségű vagy, félsz nyitni, pedig az esetek túlnyomó többségében bizony a férfinak kell lépnie először. Beszélgess sokat, akár chat formájában az interneten, akár egy szórakozóhelyen vagy spontán az utcán, hidd el ez sokat segít.
2017. júl. 1. 13:01
3/18 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok,csak lányként :D
19/L
2017. júl. 1. 13:57
4/18 anonim válasza:
Mindent meglehet unni... amugy meg szerintem túlterhelted magad.. ha naponta többször is csináltad akkor necsodálkozz
2017. júl. 1. 14:06
5/18 A kérdező kommentje:
Hát igen ezzel én is egyetértek, h a férfinek kell kezdeményezni, am nyitott személyiség vagyok, csak kezdeményezni nem tudok...XD kicsit paradox tudom, de én ilyen vagyok, inkább csak barátkozom 😂
Hát nem tudom am, kiverem 2-3x egy nap, de ha kb. bármitől feláll így is a nap folyamán... nem tusom mennyire normális ez, komolyan egy 15éves szintjén érzem magam ezzel kapcsolatban, de lehet már azok is többet szexelnek, mint én... xdd
2017. júl. 1. 15:04
6/18 anonim válasza:
Hagyd abba. Rohadt nehéz lesz, aztán megszokod, és elmúlnak ezek a tünetek.
2017. júl. 1. 19:50
7/18 A kérdező kommentje:
Miért hagynám abba?!
2017. júl. 1. 20:06
8/18 anonim válasza:
Átérzem a helyzetedet ;)
Én is szex függő vagyok. Mondjuk általában van barátnőm , ahogyan Te is írtad az jó dolog. De az eddigiekben csak olyanokkal találkoztam akinek heti egy elég volt, illetve az alkalmik.
Most pedig végre találtam egy barátnőt akivel van, hogy egy nap három menetet is hancúrozunk. Ebben az a jó, hogy lehet fokozatosan 😄
Azt nem tudom mennyire jó a külsőd vagy a stílusod. De ilyen korban már nem szokás várni ès sosem foglalkoztam ribikkel.
Eddig 5 hosszabb kapcsolatom volt. Mindegyiknél maximum a 4. találkozó után szexre került a sor. Szóval nem feltétlen kell várni :)
Kicsit rámenősebb vagy, rávezeted, a szexet meg mindenki szereti.
A gyakori önkielégítest nem javaslom, kivéve ha el tudod húzni akár 10-12 percig legalább , mert így megtanulod irányítani.
17 évesen elég nagy problémát jelentett és égő volt számomra. :D
F/21
2017. júl. 2. 01:31
9/18 A kérdező kommentje:
Hát elég jó a stílusom, magas vagyok, viszonylag normális vagyok a lány ismerőseim sem értik miért nincs egy barátnőm, csak hát gátlásos vagyok és meg vagyok lőve ezáltál XD
2017. júl. 2. 08:38
10/18 A kérdező kommentje:
Ja és hát elég sokat vagyok egyedül itthon, szóval min. 30perc szokott lenni egy "menet", de inkább 1-1,5órahossza, Nem szeretek gyorsan túl lenni rajta. XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!