Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy a nők többsége, magasabb férfiakhoz vonzódik inkább biológiai vagy társadalmi ok?
Nos az egyik videó miatt ötlöt fel bennem ez a kérdés. A videóban egy alacsony férfi őrjöngött, mert társkeresőn sorra kikosarazzák a nők.
Véleményem szerint sokkal inkább társadalmi ok ez, mivel van egy fajta polgári beidegződés, hogy a férfinak kell magasabbnak lennie és a nő belebeszéli magának azt, hogy azon az 5-10 centin múlik a dolog, felülírva a saját ösztöneiket. Például én 185 centi vagyok és láttam, hogy 187 centis lány azt írja az egyik ismerkedős oldalon, hogy legyen a férfi 190+. Ne mondja már nekem senki se, hogy ez biológiailag megmagyarázható.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a nők primitívebbek lennének, én nem hiszek a női és férfi agyban, én szerintem a nők azért másabbak, mint a férfiak, mert másképp szocializálják, nevelik őket. Egyik lány ismerősömnek 5 centivel alacsonyabb a párja és őt nem érdeklik a társadalmi beidegződések.
Rengeteg hasonló igazságtalanság van, ami a polgári beidegződés miatt jön létre.
"A krealt ferfiassag aramlik max egy 160 centis torpebol."
Amiben annak is része lehet, hogy remekül táncol = tudja használni a testét, jól koordinálni, uralni minden apró porcikáját (erő + finommozgások).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!