Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy olyan tipp-top legyen a megjelenésem, mint a bajorországi németeknek?
Azért emeltem ki hogy bajorországi, mert ők azok akik a legjobban figyelnek a megjelenésükre a németek közt. München kiemelkedik a német városok közül a sznobizmusban is.
Hogyan lehet valaki ápolt, tökéletes, mindig makulátlan megjelenésű mint a bajorok vagy németek?
Nő vagyok a félreértések végett.
Ha olyan melled van, amin ki tudsz vinni 8 korsó sört, akkor okés vagy.
32/f
Makulátlanok lennének?
Egyik volt gondozottam felesége volt ilyen,mert a gondozottamnak nagyon sok pénze volt.Stuttgartban tanácsadó irodái voltak,gusztustalanul sok ezer eurók voltak a számláin.(Gassner)
Öregasszony tényleg hercegnőt játszott,de otthon a komplett fürdőt körbefosta minden reggel. Minden este seggrészegen jött haza. Mindig makulátlan volt a hófehér szövetnadrágjában,hófehér blúzában,a vörösre mázolt ráncos szájával.☺☺
Amikor hazaért az alsó nappaliban üvöltött a klasszikus zene,pattant a borosüveg dugója.Rázta a rongyot rendesen,de a pasi nélkül egy senki volt,előtte csöveskedett a 6 gyerekével.A világot beutazta az öreg pénzéből míg az öreget otthon ápoltuk.Évente 4 alkalommal kellett elutaznunk Verónába,hogy összeválogassa a következő szállítmány borát.(mindig egy nagyobb furgon hozta kartonszámra)
Szóval így legyél 😁😁
Am szerintem is igaz amit sokan mondanak a ludmillákrol. Ha elötted sétál azt se tudod,hogy férfi vagy nő,mert olyan semmilyen formája sincs 😁😁
Fujj de sok ilyennél dolgoztam,de mindig elmenekültem.Iszonyat bunkók és házon belül gusztustalanul igénytelenek voltak 😂
A fentebb említett rázta a rongyot,hogy ő csak lazacot meg homárt eszik,aztán amikor elutazott,egy alkalommal megszegtem a parancsát és a papinak jó magyar vörösboros marhapörköltet főztem,váratlanul hazatoppant,kivetre a palárét.Amikor meg mentem le a konyhába kézzel lábbal tömte a pörköktet a ráncos képébe ,még az ezüst evőeszköz meg a selyem szalvéta sem kellett neki 😂😂😂😂
Ezután a bukta után már emberként viselkedett otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!