Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hónapok óta fantáziálgatok valakiről. Be kéne ezt fejezni én is tudom. De nem tudom hogyan. Valami használható tipp?
Figyelt kérdés
A rideg valóság, hogy hosszú évek óta(kisebb, nagyobb megszakításokkal)
De tényleg komoly válaszok érdekelnének. Könyveket már olvastam, pszihoterapeutánál már voltam... Az eszemmel már tudom, hogy abba kell hagyni, de még is itt van velem....
2018. nov. 18. 05:21
1/6 anonim válasza:
ÉS miért baj ez? Szerintem természetes. Kivéve, ha van párod, feleséged. Bár akkor sem lehet sok mindent tenni ellene.
2/6 anonim válasza:
1. Keresd fel az illetőt és beszélgess vele.
2. Keress magadnak egy valós társat.
3/6 anonim válasza:
Megértelek kérdező.Velem ugyanez a helyzet.Fogalmam sincs,mi a megoldás. :(
4/6 anonim válasza:
Ha már nem fogsz vele találkozni és beszélni, nem fogod látni többet, akkor megszokod hogy már nincs és el fogod tudni felejteni. Nem kell ide terapeuta. Az idő a nagy segítség.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2018. nov. 18. 09:18
6/6 anonim válasza:
Utolsó,honnan tudod,hog nem fog a kérdező találkozni vele?Nem írta sehol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!