Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MELEG TÉMA! Ti mit tennétek a helyemben? Egyéb észrevétel, tipp is jöhet?
Nezd, en nem biznek olyanba es nem kezdenek olyannal, aki a parja mellett ezt csinalja.
Lehet, hogy belezugtal, lehet, ossze is jottok, de nem tartanal attol, hogy melletted is igy viselkedne?
Wizard xy
Ez így jogos kérdés. A válaszom pedig: igen,tartanék tőle.
Elvégre a leghelyesebb srác akit valaha láttam!
DE: még senki iránt nem éreztem így. A nap 24 órájában Rá gondolok...és már akkor hiányzik,mikor hazafelé sétálok a taliról.
A ne találkozzak vele nem megoldható. (Pedig ez lenne a megoldás tudom!!!) Egy községben lakunk 100 méter sincs köztünk.
Talán már hiányzik a szenvedély, a romantika a kapcsolatából, csak kényelmesebb benne maradnia.
Az újdonság erejével hatsz rá, de abba tényleg gondolj bele, hogy ha párja van, és mellette heti többször találkozik veled, flörtöl veled, megcsókol, akkor valószínűleg ugyanezt tenné, ha te lennél a párja, és felbukkanna más, aki szimpatikus neki.
Gerinctelenség amit csinál, mind veled szemben, mert adja alád a lovat, miközben esze ágában sincs szakítania miattad, mind pedig a párjával szemben, ezt nem is kell magyarázni.
Döntsd el te, hogy kellene-e neked egy ilyen férfi komoly kapcsolatra, én a helyedben nem tudnék megbízni benned.
Az meg, hogy a leghelyesebb, akit valaha láttál...rengeteg helyes meleg férfi van.
Elírtam, szóval benne nem tudnék megbízni.
Az utolsó mondat végéről pedig lemaradt, hogy aki viselkedni is tud.
Minden párkapcsolatra igaz: ha tudni akarod, hogy milyen ember, nézd meg, hogy viselkedik a párjával. Neked könnyű előadnia a jó fejet párszor. Őt megcsalja.
Ez egy tudatos technika, amit veled csinál. Húzd meg, ereszd meg. A végen belezúgsz annyira, hogy belemenj abba, hogy veled csalja a párját. Miközben reménykedhetsz, hogy egyszer téged választ.
Olvasgass házasságtörés, megcsalás témában. Igaz, hogy nem feleség, nincs közös gyerek, de a sztori ugyanaz. A vége is ugyanaz lesz: csak sérülni fogsz.
Mi a jobb: kidobni most, és szenvedni pár hétig? Vagy szeretőnek lenni, jobban beleszeretni, szenvedni miatta hosszú hónapokig, és átélni, ahogy ő dob ki téged?
Szokott beszélni a kapcsolatukról.
Időrendbe téve:
1, Szereti X-et. Féltékeny. Arról nem beszélt,hogy Őt mennyire szereti X.
2, Az jelent valamit,hogy a X már nem lájkolja egyetlen képét sem? Se komment se semmi.
3, Azt mondta itt akarja hagyni Őt X. De egyszer volt már ilyen máskor is. Tiszta ideg volt miatta.
4, Azt mondta X megverte és veszekedtek.
5, X eléggé kordában tartja. Ha X odahaza van neki kijárási tilalom van. Még a lánybarátaihoz sem mehet,mert X annyira féltékeny.
6, Vannak közös képeik,csak az utóbbi pár hónapban nem mosolyognak rajta annyira,vagy semennyire.
7, A legutóbbi találkozásunkkor X felhívta Őt és utána tiszta ideg lett. X kérdőre vonta,hogy miért nincs odahaza?
Kb ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!