Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » MELEG TÉMA! Ti mit tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roland515 kérdése:

MELEG TÉMA! Ti mit tennétek a helyemben? Egyéb észrevétel, tipp is jöhet?

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett egy meleg srác. Csak az a probléma, hogy foglalt. Ennek ellenére kezdeményeztem. Ennek már pár hónapja és hetente többször találkozgatunk. Már az első talin megkérdezte, hogy: "Tetszem? " Amire én igennel feleltem. Azóta azt a kérdést többször feltette. Egyszer pedig megpuszilta az arcom és átöleltük egymást. Azóta rendszeresen megy a puszi+ölelés és közvetlenebb a társalgásunk is. Szinte mindennap csetelünk (szívecskéket küldözgetünk egymásnak) és beszélünk telefonon is. Tudja, hogy teljesen beleszerettem! Ilyeneket kérdezget/mond, hogy: "Örülnél/szeretnéd, ha a párod lennék? " "Szeretsz? " "Ha nem lenne párom összejönnék veled. " "Szeretlek! " "Úgy megcsókolnálak. " (És kérdőre von, ha nem írok vagy nem veszem fel a telefont. ) És képeket küldözget magáról. Olyat is. Csak épp OTT takarja ki magát. Mindig máshogy viselkedik haverom/barátom/pasim váltakozik mindig. Nem tudok eligazodni rajta! Én már abba akartam ezt hagyni, de Ő nem akarja. Egyszer eljátszottam, hogy összejöttem egy sráccal és láttam rajta a csalódottságot és, hogy rosszul esik neki. Nem olyan régen egy puszilgatós-ölelgetős után adott egy szájra puszit majd egy csókot. Majd kisebb szünet után csókolóztunk. (Filmbe illő jelenet volt! ) Azt mondta, hogy akarta és nem bánta meg a csókot. De most megint az van mintha barátok lennénk. Engem párkapcsolati szinten érdekel a srác. Totál össze vagyok zavarodva! Értelmes válaszokat várok valamint a homofóbok véleményére nem vagyok kíváncsi!

2018. máj. 5. 05:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%

10: Azt ugye te is látod, hogy X nem ok nélkül féltékeny?

Tiszta sor: nem te vagy az első kilengése a srácnak és nem is az utolsó. Ő viszont csak titokban vágyik a változatosságra, de nem akarja a párját elhagyni.

Ebben ez a típus pont egyforma, mindegy, hogy szoknya vagy nadrág után fut.

És hidd el: akkor szenvednél csak igazán, ha összejöttök. A párja is boldogtalan mellette.

2018. máj. 5. 10:57
 12/21 A kérdező kommentje:
Addig úgysem szexelek vele amíg párja van! Tudom,hogy a csók is megcsalás. Már többször felhozta,de magamtól soha nem csókoltam volna meg! Ő csókolt meg hirtelen. Mondom,hogy barátnak szerettem volna az elején...csak aztán jött a rózsaszínű köd... :S
2018. máj. 5. 11:01
 13/21 A kérdező kommentje:

Több szem többet lát: Azt hiszem igazatok van! Ezt a valamit ideje rövidre zárni!!! És/vagy komolyan meghúzni a határokat! (Inkább az előbbit preferálnám) Azt még lehet megkérdezem,hogy mi volt ezzel a célja? Az Ő szájából is hallani akarom...de lehet felesleges,mert úgyis hazudik valamit.

...Már csak túl kell élni azt az 40-50 telefonhívás/napot amit szerintem hetekig le fog művelni(szar ügy,de tudja a céges mobilszámomat is) és imádkozzatok értem,hogy ne keressen személyesen. :(

Köszi mindenkinek!

2018. máj. 5. 11:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Én imádkozom érted, jól döntesz ha elállsz ettől a kapcsolattól! Erőt és kitartást kívánok!
2018. máj. 5. 16:01
 15/21 anonim ***** válasza:
Kitartást kívánok neked
2018. máj. 5. 23:54
 16/21 anonim válasza:
Elmondom én mit tennék. Elmondanám neki egyértelműen és tisztán hogy komoly kapcsolatot akarok, és hogy döntse el hogy én vagy ő, mert ez így nem jó. És hagynék neki időt eldönteni hogy mit akar.
2018. máj. 6. 08:25
 17/21 A kérdező kommentje:
Ma talizunk. Szemtől szemben szeretem az ilyen ügyeket intézni.
2018. máj. 6. 15:08
 18/21 anonim ***** válasza:
Helyes! Majd írd meg légy szíves mire jutottatok!
2018. máj. 6. 15:32
 19/21 A kérdező kommentje:

A tegnapi tali: Megvolt.

Úgy döntöttem,hogy adok neki 2-3 hét haladékot. (Ajjj kiharcolt ennyi időt. Ti nem tudjátok,de olyan hatással van rám a srác,hogy csak na!!! Ellenállhatatlan vonzalom!!! Kb mint a drog!! Jó tudom gyenge voltam,de én is érzem már pár hete,hogy nem kellene találkoznom vele. ) Szóval 2-3 hetet kapott,hogy átgondolja és visszavegyen magából,hogy Ő is meghúzza a határokat és talán majd egyszer még legyen esély egy barátságra..)

A mai nap:

Hát eddig bírta! Jöttek a mézes-mázos szavak,hogy menjünk beszéljük át még egyszer. Meg így meg úgy + szívecskék meg miegymás.

Őt semmi nem érdekli! Önző,hazug ember aki nem szeret senkit csak saját magát! Sőt még azt sem tartja be amire megesküdött! Milyen ember az ilyen??? GERINCTELEN!

X megtarthatja,mert nekem nem kell! Átkozom a napot mikor először megláttam!

Ennyi a történet! Nem akarom látni soha többé!

Szépen elköszöntem tőle.

Itt a történet vége!

Mondhatjátok,hogy jobban jártam így,de akkor is a sírás kerülget!

2018. máj. 7. 15:08
 20/21 A kérdező kommentje:

Van még tovább aki kíváncsi rá!

Nem bírtam elengedni ("L"-t)!!! Június végén szakítottak a párjával. Nagyon kivolt. Én még ilyet nem láttam,hogy valaki így szenvedjen. 8-10 nap után túltette magát rajta. Legalábbis így tűnt. Azt mondta az exe (továbbiakban "M") eljön a cuccaiért és lesz egy búcsúszex aztán vissza se jön többé! Sokat találkoztunk és sok időt töltöttünk együtt. Reggeltől estig cseteltünk és minden éjszaka az én hangomra aludt el(telefon) Csodás júliusi illúzió volt! Július vége felé 23,24,25. Azt mondta szeret,hiányzok és szüksége van rám és próbáljuk meg együtt. Majd 3 napra lelépett egy rokonához. Július 29: Egy vasárnapi délután találkoztunk megint. Furcsa volt. Kérdezett valamit..mit szólnék,ha hármasban elmennénk valahová M-el? Én meg rákérdeztem,hogy tán visszajön M? A válasz "igen" volt! Ott és akkor egy világ omlott bennem össze. Azt mondtam többé nem akarom látni! Ott akartam hagyni,de elém állt sírva,hogy ne hagyjam ott és ne szakítsuk meg a kapcsolatot. Kikerültem,de belém csimpaszkodott és kérlelt sírva. Otthagytam! Eltelt pár óra és megnyugodtam estére. Nagyon rosszul esett,hogy mindennek elhordtam. Kérte hogy találkozzunk. Kimentem hozzá. Kb 4 órát beszélgettünk éjszaka séta közben. Megígérte,hogy továbbra is találkozni fogunk,de ad az exének 1 esélyt,mert annyit mindenki megérdemel.Hazaértem. Lenyugodtam.

2018. dec. 24. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!