Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roland515 kérdése:
MELEG TÉMA! Ti mit tennétek a helyemben? Egyéb észrevétel, tipp is jöhet?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett egy meleg srác. Csak az a probléma, hogy foglalt. Ennek ellenére kezdeményeztem. Ennek már pár hónapja és hetente többször találkozgatunk. Már az első talin megkérdezte, hogy: "Tetszem? " Amire én igennel feleltem. Azóta azt a kérdést többször feltette. Egyszer pedig megpuszilta az arcom és átöleltük egymást. Azóta rendszeresen megy a puszi+ölelés és közvetlenebb a társalgásunk is. Szinte mindennap csetelünk (szívecskéket küldözgetünk egymásnak) és beszélünk telefonon is. Tudja, hogy teljesen beleszerettem! Ilyeneket kérdezget/mond, hogy: "Örülnél/szeretnéd, ha a párod lennék? " "Szeretsz? " "Ha nem lenne párom összejönnék veled. " "Szeretlek! " "Úgy megcsókolnálak. " (És kérdőre von, ha nem írok vagy nem veszem fel a telefont. ) És képeket küldözget magáról. Olyat is. Csak épp OTT takarja ki magát. Mindig máshogy viselkedik haverom/barátom/pasim váltakozik mindig. Nem tudok eligazodni rajta! Én már abba akartam ezt hagyni, de Ő nem akarja. Egyszer eljátszottam, hogy összejöttem egy sráccal és láttam rajta a csalódottságot és, hogy rosszul esik neki. Nem olyan régen egy puszilgatós-ölelgetős után adott egy szájra puszit majd egy csókot. Majd kisebb szünet után csókolóztunk. (Filmbe illő jelenet volt! ) Azt mondta, hogy akarta és nem bánta meg a csókot. De most megint az van mintha barátok lennénk. Engem párkapcsolati szinten érdekel a srác. Totál össze vagyok zavarodva! Értelmes válaszokat várok valamint a homofóbok véleményére nem vagyok kíváncsi!2018. máj. 5. 05:54
21/21 anonim válasza:
Majd írj, ha van új fejlemény. Amúgy szerintem, nem tud választani köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!