Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek valami tipp? Hogy csináljam?
A vizsgaidőszak miatt sokat kellett tanulnom, kevés idő volt egyebekre. Nekem már vége van. A barátomnak pont akkor volt több ideje, mikor nekem kevesebb, viszont most ő elfoglaltabb, mert neki meg mostanra lett több program meg vizsga. Nekem inkább június első fele volt húzós, neki meg a második.
Csak engem nagyon idegel, hogy nincs elég időnk együtt. Veszekedtünk is sokat, ideges voltam a vizsgáim miatt és ő meg az ő dolgai miatt, de végül csak sikerült valahogy megérteni egymást.
Most meg úgy állok hozzá, hogy eddig nekem volt sok dolgom, most meg neki. Ha ő elfogadta tőlem, nekem is el kell tőle. Párszor tudunk találkozni, elmegyünk sétálni vagy beülünk enni valahova és együtt vacsorázunk, de eddig erre se volt idő. A héten volt egyszer ilyen.
Szóval azt hiszem most nekem kellene elfogadni, hogy most meg pont neki van több dolga. Nem kellene "hálátlannak" lennem, mert amúgy még a tanulásban is sokat segített. Szóval szeret engem, csak a romantikusabb programok maradtak el.
Hogyan legyek toleránsabb? Lehet le kellene kötnöm magam és például időt szánni olyan dolgokra, amikre eddig nem tudtam. Olyanokra, amiket nélküle is lehet.
De valami más tanács?
Jól gondolod, hogy most rajtad a sor. Addig foglald el magad szépen valamivel, előtte meg megbeszéltek, hogy mikor lesz kB az az idő, mikor lehet programozni, mert ha tudod, hogy kB mikor, akkor könnyebb kitartani is.
32/f
Mi eleve egy héten egyszer találkozunk. Sőt van amikor nap közben is alig tudunk beszélni.
Én többnyire elvagyok, filmezek. Sokszor az unokatesómmal vagyok. Vagy a mamámmal beszélgetek. Meg hát ugye tanulok mert nekem is most van a vizsga időszak. Remélem sikerül. Fuhh már izgulok, hányni tudnek ettől.
Na de vissza a lényegre, tölts időt a családoddal, beszélgess a barátaiddal.
Vagy szimplán itt a jó idő, menj el egyet valahova, elhivod mondjuk valaki barátnődet akivel régen találkoztál.
Vagy én szeretek rajzolni, azt is szoktam néha néha, az is el tudja venni az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!