Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy csajjal, viszont van egy testi hibám, amiről nem tud. Szerintetek jobb ha elmondom neki mielőtt még észrevenné? F/22
Igen, de 100 kg-nál lejjebb sosem jutottam. Az volt a legjobb eredmény. De akkor már nem voltam annyira kövér hatású, de azért... valamennyi mindig marad. Az ilyen full vékonyság vagy izmossághoz dupla fizetés és tripla szabadság kellene.
Marad a házidiéta meg a hazai eszközös "edzés", aztán ér amennyit ér...
Amúgy nem voltak bunkók, csak később láttam rajtuk, hogy ez nem jön be. Aztán mikor találkoztam olyannal akinek igen... hát nem kiderül, hogy az ország másik végében lakik? Fffffuuuuuuu! Nagyon bosszantó.
Mert teljesen eltűnni sosem fog a hasam, szóval marad lehetőségnek az a 10-12 személy az országban akinek ez nem undorító.
Direkt...?
Az edzés összeadva napi 1 óra. Jó kajára nincs pénzem, így a hónap felében sültcsirke, a maradék napokon paradicsomos kefír van.
Szent szar...
Az emberek 99%-ának van scolija...
Nem valószínű, hogy észreveszi egyébként ha nem találkozott még ilyennel. Nekem például tölcsérmellkasom van, elég látványos (szerintem) mégsem tűnt fel soha senkinek, strandon sem. A párom azonnal észrevette mert neki is ilyenje van, nyilván semmilyen probléma nem volt belőle. Az előző páromnak én mondtam, hogy amúgy ilyenem van, őt sem zavarta egyáltalán.
Hogyha feljön valami ilyen téma akkor mondd el neki, de így konkrétan komoly nagy beszélgetést csinálni, hogy "Drágám, el kell mondanom valamit. Gerincferdülésem van" szerintem teljesen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!