Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejöttem egy csajjal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy csajjal, viszont van egy testi hibám, amiről nem tud. Szerintetek jobb ha elmondom neki mielőtt még észrevenné? F/22

Figyelt kérdés
Nemrég jöttünk össze és nagyon jól megvagyunk. A gond az, hogy van egy nem olyan nagy fokú scoliozisom, ruhán keresztül nem látható. Viszont nagyon félek attól, hogy ha majd észreveszi elfog hagyni. Emellett magas és sovány is vagyok. Sok éven keresztül dolgoztam azon, hogy kijavítsam ezt a hibámat, azonban nem sikerült. Nagyon megszerettem és fájna ha elveszíteném.

2019. júl. 7. 14:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb embernek vannak ilyen-olyan test hibái, vagy inkább úgy fogalmazok, testi tökéletlenségei. Most akkor mi van? Semmi. Ha le akar lépni, nem hozzád való volt.
2019. júl. 7. 14:56
 12/23 anonim ***** válasza:
45%

Igen, de 100 kg-nál lejjebb sosem jutottam. Az volt a legjobb eredmény. De akkor már nem voltam annyira kövér hatású, de azért... valamennyi mindig marad. Az ilyen full vékonyság vagy izmossághoz dupla fizetés és tripla szabadság kellene.

Marad a házidiéta meg a hazai eszközös "edzés", aztán ér amennyit ér...

Amúgy nem voltak bunkók, csak később láttam rajtuk, hogy ez nem jön be. Aztán mikor találkoztam olyannal akinek igen... hát nem kiderül, hogy az ország másik végében lakik? Fffffuuuuuuu! Nagyon bosszantó.

Mert teljesen eltűnni sosem fog a hasam, szóval marad lehetőségnek az a 10-12 személy az országban akinek ez nem undorító.

2019. júl. 7. 14:56
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan mondd el neki. Én nem hiszem, hogy emiatt elhagyna, ha amúgy minden klappol köztetek. Gondolom a magasat és a soványat már szemfülesen észrevette. Csak légy szíves magyarul mondd, hogy mi a bajod, mert a latin elnevezés úgy hangzik, mint valami rettenetes trópusi fertőző betegség. Egy olyan ismerősöm van, akiről tudom, hogy ferde a gerince. Neki ruhában nem látszik, csak nyáron vehető észre, ha póló nélkül van. Van felesége, aki nem futott világgá, mikor megtudta, hogy ilyen problémája van a pasinak. Sőt hozzáment feleségül.
2019. júl. 7. 14:57
 14/23 anonim ***** válasza:
De te direkt vagy egy xarul fizető munkahelyen.
2019. júl. 7. 15:12
 15/23 anonim ***** válasza:
98%
# 12 ha ennyi időd van gyakorizni (bármelyik kérdést néztem, ott voltál), készíthetnél jó kajákat és edzhetnél is
2019. júl. 7. 15:15
 16/23 anonim ***** válasza:
22%

Direkt...?

Az edzés összeadva napi 1 óra. Jó kajára nincs pénzem, így a hónap felében sültcsirke, a maradék napokon paradicsomos kefír van.

2019. júl. 7. 15:19
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és elnézést a latin kifejezésért. Az orvosok mindig így mondták, úgyhogy ez maradt meg a fejemben.
2019. júl. 7. 15:19
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Szent szar...

Az emberek 99%-ának van scolija...

2019. júl. 7. 15:30
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
# 16 ennek az egyik fele jó
2019. júl. 7. 15:30
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, hogy észreveszi egyébként ha nem találkozott még ilyennel. Nekem például tölcsérmellkasom van, elég látványos (szerintem) mégsem tűnt fel soha senkinek, strandon sem. A párom azonnal észrevette mert neki is ilyenje van, nyilván semmilyen probléma nem volt belőle. Az előző páromnak én mondtam, hogy amúgy ilyenem van, őt sem zavarta egyáltalán.

Hogyha feljön valami ilyen téma akkor mondd el neki, de így konkrétan komoly nagy beszélgetést csinálni, hogy "Drágám, el kell mondanom valamit. Gerincferdülésem van" szerintem teljesen felesleges.

2019. júl. 7. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!