Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne essen rosszul, ha valakinek nem tetszem? A szép lányokat is vissza szokták utasítani?
Figyelt kérdés
2019. júl. 2. 13:10
11/16 anonim válasza:
Jaj, én nagy örömmel visszautasítok valakit, aki így el van szállva magátòl, az ilyen “olyan szép s okos vagyok, hogy senki sem állhat ellent”, számomra már önmagában ez a beképzeltség taszító.
Amúgy a társkeresés arról szól, hogy megtaláld a hozzád illōt, nem arról, hogy bárkinek tetszelegni kellene egó fényezésképpen.
12/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elszállva magamtól, sosem voltam, így emiatt nem utasított még vissza senki, úgyhogy itt nem erről van szó.
2019. júl. 2. 15:49
13/16 anonim válasza:
Baromi egyszerű. Ha nem látod az egyértelmű jeleit annak, hogy bejössz-e a kiszemeltednek, akkor óvatosan ki kell puhatolni. Finom jelzéseket szabad csak küldeni, ha nem reagál, távolságtartó marad (főleg úgy, hogy kontrasztban van valaki más, aki viszont bejön neki, és ennek jeleit is látod), akkor nem kell tovább égetni magad, visszavonulót kell fújni. És akkor igazából nincs ami rosszul essen, meg csorbítsa az önbecsülésedet.
14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, félreértettél valamit. Nem utasított vissza senki, nem ezért kérdeztem. A kérdés második felét általánosságban értettem. Az első fele meg csak annyi, hogy hallottam már olyat, hogy valakinek nem voltam az esete, bár az illető nekem sem tetszett, de attól még nyílván az önbizalmamnak nem tett jót.
2019. júl. 2. 16:13
15/16 Rockarc válasza:
Kerdezo. Nekem peldaul a mindenki altal magasztalt Palvin Barbi nem jon be egyaltalan. Viszont egy csomo olyan igen, akit masok kevesbe akceptalnak. Ezek nagyon szubjektiv dolgok, a szepseget mindenkinek mas jelenti. Masreszt rohadt felszines is. Ilyen az elet, foglalkozz azokkal, akiknek te bejossz, mert kulonben rengeteg energiat fogsz feleslegesen elpazarolni.
43F
16/16 A kérdező kommentje:
Neked is igazad van, köszönöm!
2019. júl. 2. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!