Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne essen rosszul, ha valakinek nem tetszem? A szép lányokat is vissza szokták utasítani?
Nekem ilyenkor mindig eszembe jut, hogy hányszor hallottam olyat, amikor gyönyörű nőkre is azt mondta valaki, hogy szerinte ronda. Már hogy számomra nagyon szép egyénekre.. és csak néztem, hogy ugyanazt a képet nézzük-e vajon.
Nagyon nagyon eltérő az emberi ízlés. 100% hogy nem tetszhetünk mindenkinek.
Nem feltétlenül a szexről van szó.
Talán rosszul fejeztem ki magam. Inkább úgy kellett volna, hogy egy szép lány sem tetszik mindenkinek?
Persze :) Nem akarok nagyképűsködni, de én szép és vékony lány vagyok, mégsem akar mindenki járni velem😀
" Inkább úgy kellett volna, hogy egy szép lány sem tetszik mindenkinek?"
Persze, hiszem az ízlés egy teljesen szubjektív dolog. Én is felsorolhatnék most egy csomó filmsztárt, aki a többség szerint baromi jól néz ki, nekem mégsem tetszenek.. Ez már csak ilyen. Rossz forrásból táplálod az önbizalmad, inkább ezen dolgozz, az igazi önbizalom mindig belülről jön.
Mi a baj a külsőddel? Mi nem tetszik magadon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!