Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is vége lassan a monogám kapcsolatoknak?
Ugyanezt mondta Lenin is!
Nincs új a nap alatt...
(minden diktátor fél a liberalizmustól, mert az a végüket jelenti)
Hűha, aztán nehogy kiderüljön, hogy a fene nagy hedonizmus és élvezethajhászás, az instant örömszerzés közepette, hogy lóf..szt sem tud értékelni már az ember és még üresebb életet él így, ha nincs értékrend/célja amihez/akihez ragaszkodna...
A konzervatív berendezkedésnek is megvan a maga előnye, mint pl hogy mindig tudta az ember, miért kel föl és megy tovább, hogy mihez ragaszkodik.
Nem mondom, hogy feltétlenül rosszabb az egyedül éldegélés családforma létesítése nélkül, de valójában nagyobb a veszélye az elmagányosodásnak és üresség érzésének. Ez ellen persze teletöltik ahogy tudják a napjaikat programokkal és emberekkel az emberek, mert ha egyedül maradnak rájönnek, mennyire nincs is senkijük, és a magányosság érzése könnyen felütheti a fejét.
Szóval valahogy én ezt nem látom annyira derűsnek vagy vidámnak.
"Nekem mindig az ilyen rosszarcú nagyképű ismerőseim szoktak állandóan ezzel jönni hogy váááá alapvetően poligámok vagyunk"
Ezek a "rosszarcú" ismerőseid sokkal bölcsebbek mint te, te kis arcnélküli agit-prop.
Kisgyerek, te biztos hogy tisztában vagy azzal hogy mi volt a kérdés?
Szerintem lila fingod sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!