Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is vége lassan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is vége lassan a monogám kapcsolatoknak?

Figyelt kérdés
Olvastam múltkor egy cikkben hogy, hogy valami egyetem kutatói azt vizsgálták, hogy milyen lesz a kapcsolatok jövője a világban. Érdekes eredményre jutottak mégpedig arra, hogy a jövőben a monogámia elfog veszni. Inkább a nyitott kapcsolatok lesznek és az emberek 70% egyedül álló lesz. Ezt azzal indokolták, hogy a média és a mai társadalom ebbe az irányba lőki az embereket. Anyagilag is már kivitelezhető, hogy 1 ember megéljen tehát nincsenek annyira egymásra utalva. Ez a kutatás Amerikát, Kanadát és Európát vizsgálta. Azt is írták, hogy a volt szovjet blokk pl Oroszország, Magyarország jóval később rendezkedik be egy ilyen helyzetre mint nyugaton mivel alapból ezek a társadalmak kevésbé nyitottak az újdonságokra. Valamint a politikusaik is inkább a monógámiát támogatják mint Putyin mint Orbán. Nektek erről mi a véleményetek?

2019. jún. 30. 22:14
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb hasonlo ahhoz en nem akarok haziallatot mert faj ha meghalna nem akarok serülni. Attol mêg lehet szeretni az allatokat. de közelre màr nem kene. Ez csak ego.
2019. aug. 18. 15:34
 32/42 A kérdező kommentje:
Putyin anno azt mondta az ilyen nagy társadalmi változásokról, hogy amíg ő Oroszország elnöke addig ott ilyen nem lesz,mert nem engedi elkurvulni az orosz népet a nyugati liberális dolgok felé itt a (homoszexualitás volt a kérdés)
2019. aug. 18. 17:20
 33/42 anonim ***** válasza:
38%

Ugyanezt mondta Lenin is!

Nincs új a nap alatt...

(minden diktátor fél a liberalizmustól, mert az a végüket jelenti)

2019. aug. 18. 18:00
 34/42 A kérdező kommentje:
Lehet velük valamit kezdeni?
2019. szept. 1. 13:45
 35/42 anonim ***** válasza:
90%

Hűha, aztán nehogy kiderüljön, hogy a fene nagy hedonizmus és élvezethajhászás, az instant örömszerzés közepette, hogy lóf..szt sem tud értékelni már az ember és még üresebb életet él így, ha nincs értékrend/célja amihez/akihez ragaszkodna...

A konzervatív berendezkedésnek is megvan a maga előnye, mint pl hogy mindig tudta az ember, miért kel föl és megy tovább, hogy mihez ragaszkodik.

Nem mondom, hogy feltétlenül rosszabb az egyedül éldegélés családforma létesítése nélkül, de valójában nagyobb a veszélye az elmagányosodásnak és üresség érzésének. Ez ellen persze teletöltik ahogy tudják a napjaikat programokkal és emberekkel az emberek, mert ha egyedül maradnak rájönnek, mennyire nincs is senkijük, és a magányosság érzése könnyen felütheti a fejét.

Szóval valahogy én ezt nem látom annyira derűsnek vagy vidámnak.

2019. szept. 2. 08:32
 36/42 anonim ***** válasza:
66%
Nekem mindig az ilyen rosszarcú nagyképű ismerőseim szoktak állandóan ezzel jönni hogy váááá alapvetően poligámok vagyunk, mindenki az és kéééész, mert a brittudósok is megmondták blabla. A helyes, szimpatikus, energikus emberek meg szépen beszerelmesednek előbb utóbb, és úgy maradnak. Ezek a poligámok meg csak sápítoznak, hogy mennyi kivétel.
2019. okt. 1. 21:34
 37/42 anonim ***** válasza:
0%

"Nekem mindig az ilyen rosszarcú nagyképű ismerőseim szoktak állandóan ezzel jönni hogy váááá alapvetően poligámok vagyunk"

Ezek a "rosszarcú" ismerőseid sokkal bölcsebbek mint te, te kis arcnélküli agit-prop.

2019. okt. 1. 21:53
 38/42 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom, de mindenesetre érdekes hogy elsősorban nem a helyes emberek terjesztik a poligámiát ennyire. Nekem nem szimpatikusak ezek a nagyfejű poligámia terjesztők az életben sem. Egyszerűen begyöpösödöttek, és abszolút nem nyitottak. Annak kell lennie mindig amit mondanak, nincs appelláta. Ez pedig se nem szimpatikus, se nem bölcs dolog számomra. Mint ahogy a te véleményed sem az :) Ha a fejed tetejére állsz, akkor se.
2019. okt. 1. 22:32
 39/42 anonim ***** válasza:
0%

Kisgyerek, te biztos hogy tisztában vagy azzal hogy mi volt a kérdés?

Szerintem lila fingod sincs...

2019. okt. 2. 05:39
 40/42 anonim ***** válasza:
Kevés ilyen lesz és van, az tény. Ennek ellenére még hiszek abban a régi értékrendben, amely ma már nem divat. Igaz, én ezért a hitért keményen megfizetek.
2019. okt. 13. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!