Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vége ezeknek a kapcsolatoknak?
Ez még az MSN korszakra emlékeztet. A partnerlistámon szinte nem volt olyan csaj, aki ne írt volna ki szivecskés személyes üzeneteket. Én is írtam ilyet ki lányoknak, bár nem minden esetben vettem komolyan. Talán bizonyos esetekben csak egyfajta hülyítés volt.
Mi lesz a vége ezeknek a kapcsolatoknak? Természetesen összeomlanak. Ezek a kapcsolatok annyira erősen csak az érzelmekre alapulnak, hogy az már szinte veszélyes. Az érzelmek ugyanis olyan, mint az időjárás, változnak, elmúlnak.
Azért ez sok mindentől függ.
Nekem volt már olyan kapcsolatom, ahol két napja ismertük egymást, de összejöttünk. Évekig együtt voltunk...
Ez jelenthet sok mindent, lehet, hogy valóban egy látszat dologról van szó, és igazából egyik félnek sincsenek valódi érzelmei (sok ilyet láthatunk, főleg azoknál, akik a világhálón élik a szerelmi életüket... írogatják egymásnak, hogy örökké együtt lesznek, mennyire szerelmesek, stb, aztán egy hónap múlva szakítanak). De az is lehet, hogy ennyire egymásra találtak, hogy olyan természetes az egész kapcsolat, mintha már régebb óta együtt lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!