Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön a páromnak a barátnőm?
fél éve vagyok a párommal és nemrég bemutattam egy barátnőmnek, amitől előr féltem kicsit, mert ő szinte minden pasinak tetszik. Magas, vékony, csinos, nagyon szép a szeme és vicces is. Én meg olyan semmilyen vagyok.
De a lényeg az, hogy mikor megismerték egymást, akkor aznap este mondta a párom, hogy nagyon helyes barátnőm van. Nem szóltam semmit, de rosszul esett. Azóta is sokta mondani h erre, meg arra a programra elhívhatom a barátnőmet is. Nálam itt tellett be a pohár. Miért akarja annyira látni? Nekem azt mondja, hogy csak engem szeret, meg látom rajta, hogy vonzónak tart, de félek, hogy a barátnőmet is.

Hat szerintem ha legkozelebb felhozza, kerdezd meg, hogy miert erdekli ennyire? Erre mar kapcsolnia kene h lehet nem veszed jo neven. De ha nem akkor mondjuk legyel oszinte? Hogy tudod nagyon szep az a lany, de neked rosszul esik, hogy mintha tobbet erdeklodne felole mint a tobbi baratod felol...
Fbon nem jelolte be? Nem lajkolgatja a kepeit?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!