Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejön a páromnak a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön a páromnak a barátnőm?

Figyelt kérdés

fél éve vagyok a párommal és nemrég bemutattam egy barátnőmnek, amitől előr féltem kicsit, mert ő szinte minden pasinak tetszik. Magas, vékony, csinos, nagyon szép a szeme és vicces is. Én meg olyan semmilyen vagyok.

De a lényeg az, hogy mikor megismerték egymást, akkor aznap este mondta a párom, hogy nagyon helyes barátnőm van. Nem szóltam semmit, de rosszul esett. Azóta is sokta mondani h erre, meg arra a programra elhívhatom a barátnőmet is. Nálam itt tellett be a pohár. Miért akarja annyira látni? Nekem azt mondja, hogy csak engem szeret, meg látom rajta, hogy vonzónak tart, de félek, hogy a barátnőmet is.

2019. jún. 29. 19:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Úgy mutattam be őket egymásnak, hogy kb 4-5 barátomnak/barátnőmnek együtt, csak ő is ott volt. A párom meg folyton róla kérdez..jó, nem folyton, de ezen a héten is 2-3x felhozta...nem tudom, hogy mit kéne hinnem
2019. jún. 29. 22:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Mit kéne hinned? Hiszen egyértelmű hogy ha ennyit kérdez róla akkor érdekli. Nem mondom hogy legyél féltékeny pcsa és vágd a fejéhez de azért jó lesz ha odafigyelsz rájuk.
2019. jún. 29. 23:03
 13/16 anonim ***** válasza:
89%

Hat szerintem ha legkozelebb felhozza, kerdezd meg, hogy miert erdekli ennyire? Erre mar kapcsolnia kene h lehet nem veszed jo neven. De ha nem akkor mondjuk legyel oszinte? Hogy tudod nagyon szep az a lany, de neked rosszul esik, hogy mintha tobbet erdeklodne felole mint a tobbi baratod felol...

Fbon nem jelolte be? Nem lajkolgatja a kepeit?

2019. jún. 29. 23:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
8-assal egy véleményen vagyok, gondolkozz el, nem elég rendes a párod.
2019. jún. 30. 00:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, faxnak mutattad be őket egymásnak? Oké, persze, bármikor hozhat olyat az élet, hogy összefuttok a barátnőddel, de direktbe miért kellett?
2019. jún. 30. 15:21
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ettől függetlenül viszont, egy ilyen kisstílű pöccsel nem lennék együtt. (Előző voltam.)
2019. jún. 30. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!