Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, nektek bejön a rövid (pixie) haj?
Úgyértem egy olyan csajon akinek jól áll. Tudom sokaknak nem áll jól, de akinek illik a fejformájához?
Most gondolkodom rajta, hogy levágassam, mert a hosszú hajam bármit csinálok, borzalmasan áll nekem, egyszerűen ronda, hiába minden, nem illik hozzám, elvonja az arcomról a figyelmet, nem szép.
Elég nőiesen öltözöm, szóval nem leszek olyan mint egy fiú, ennek ellenére sem tudjátok ezt vonzónak találni egy lányon?
Ki van már próbálva a pixie, úgyhogy nem aggódom azon, hogy rosszul fog állni, csak azon, hogy mindenki azt mondja nem jön be a pasiknak...
Ennél rövidebb nem nagyon.
Mint az oviban: a lányoknak hosszú haja van és szoknyája, és szeretnek babázni.
Akinek bejössz, az nem fog csak azért elutasítani, mert rövid a hajad. Aki elutasít, annak nem te jössz be, csak kell valaki, aki megfelel az ideáljának, hogy kiélhesse a vágyait.
Ja, csak olyan csúnya nőknek van rövid haja, mint Audrey Hepburn...
🤦♀️
Kérdező szerintem ne az itteni férfiaknak akarj megfelelni, ha te rövid hajjal éreznéd jobban magad, akkor vágasd le. Én is szívesen vágatnék pixie hajat, csak sajnos nekem nem állna jól :(
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!