Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, nektek bejön a rövid (pixie) haj?
Úgyértem egy olyan csajon akinek jól áll. Tudom sokaknak nem áll jól, de akinek illik a fejformájához?
Most gondolkodom rajta, hogy levágassam, mert a hosszú hajam bármit csinálok, borzalmasan áll nekem, egyszerűen ronda, hiába minden, nem illik hozzám, elvonja az arcomról a figyelmet, nem szép.
Elég nőiesen öltözöm, szóval nem leszek olyan mint egy fiú, ennek ellenére sem tudjátok ezt vonzónak találni egy lányon?
Ki van már próbálva a pixie, úgyhogy nem aggódom azon, hogy rosszul fog állni, csak azon, hogy mindenki azt mondja nem jön be a pasiknak...
Vékony, dúshajú csajoknak, "háromszög" arccal jól áll szerintem.
33/f
Nagyon megnott a nepszerusegem a pasiknal, miota rovid a hajam. Persze nem a mainstream, konzervativ ferfiaknal, ugyhogy kettot utottem egy csapasra, mert azok nem is erdekelnenek.
De en is legalabb fel evig keszultem ra;)
Nekem pl meg se nő hosszúra a hajam, mert annyira vékony szálú, és ritka, hogy elkopik. Már ha csak vállig ér, akkor is összeesik, rámlapul, hacsak nem fújok rá fél flakon lakkot, meg tupírozom. Szóval nem is volt más választásom, mint a rövid haj. Hacsak nem akarok oltári igénytelenül kinézni, a kiszáradt, vagy a hajhosszabbítástól tovább ritkult hajammal.
Nyilván sok pasi lesz, akinek nem jön be. De ha te így érzed jól magad, akkor vágj bele. Ha meggondolod magad, visszanő. De egy magabiztos, rövid hajú nő szerintem vonzóbb, mint egy magát kényelmetlenül érző hosszú hajú.
Párom se volt eleinte kibékülve teljesen a rövid hajammal, de mivel szép arcom van, és számára vonzó személyiségem, összejött velem. Azóta még ő bíztat, hogy legyen még rövidebb, meg majd ő felnyírja oldalt nekem 3 mm-esre, mert mennyire vagányul áll. Picit megrontottam, úgy érzem :D
Közben persze kaptam a beszólásokat másoktól, hogy növesszem meg, fessem át ilyenre, olyanra, mert mennyivel szexibb lenne. Teszem hozzá, általában igénytelen, kövér, rossz értelemben vett sztereotíp kockák voltak az ilyenek, vagy a magukat nagyon sokra tartó "menő" pasik. Egyik sem az én érdeklődési köröm, így csak nevettem rajtuk.
egyetértek a 20-as hozzászólóval
Egyébként ha csak a vizualitást nézzük mondjuk egy buliban, vagy az utcán. Tucat nőnek van hosszú fekete vagy hosszú szőke haja, mellé még szétszolizott test. Én örülök ha látok egy rövid hajú csajt.
Nekem a kopasz csajok is bejönnek, valamiért lázadást társítom ehhez, meg a szabadságot. Nem kell mindenkinek seggig érő haj.
Én amúgy pasiként kopasz vagyok, vagy rövid a hajam nagyon, a csajok is sokan mondják hogy ezen az egyen kéne változtatnom. Sokkal kényelmesebb nem kell zselé, vax, fésű semmi.
Szerintem a nőknek is megvan a joguk illetve örülnének neki, ha nem kellene annyit foglalkozni a hajukkal, meg aki értelmes nő az tudja, hogy úgy sem a haj a fontos.
Sokkal vonzóbb egy olyan nő aki nem akar megfelelni mindenkinek, mint egy olyan aki mindenkinek meg akar...
Hozzáteszem, hogy nekem még a természetes göndör is bejön, igaz hogy hosszú haj, de semmi vasalás, amikor így összevissza áll és lesz*rja, hogy áll a haja, az vonzó tud lenni ;)
Viszont ami undorító ez a póthaj, mikor szőke de ilyen rózsaszín csíkok vannak benne, 10 kg smink, nagyobb napszemüveg mint a feje, meg talpig rózsaszín ruha. Na a Jóisten óvjon az ilyentől :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!