Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, nektek bejön a rövid (pixie) haj?
Úgyértem egy olyan csajon akinek jól áll. Tudom sokaknak nem áll jól, de akinek illik a fejformájához?
Most gondolkodom rajta, hogy levágassam, mert a hosszú hajam bármit csinálok, borzalmasan áll nekem, egyszerűen ronda, hiába minden, nem illik hozzám, elvonja az arcomról a figyelmet, nem szép.
Elég nőiesen öltözöm, szóval nem leszek olyan mint egy fiú, ennek ellenére sem tudjátok ezt vonzónak találni egy lányon?
Ki van már próbálva a pixie, úgyhogy nem aggódom azon, hogy rosszul fog állni, csak azon, hogy mindenki azt mondja nem jön be a pasiknak...
#8 Audrey Hepburnt pl. kifejezetten elcsúfította a rövid haj. Csodaszép nő lehetett volna hosszú hajjal.
Tudom én, hogy itt a feminácik vannak többségben, akik szerint egy nőnél kb. alap a rövid haj, de attól még a férfiak nagy részének nem jön be, mert nőietlen.
Nekem bejön a rövid haj. Szerintem akkor áll jól, mikor nagy szemmel, finom arcvonásokkal párosul.
A 11-esre meg nem kell figyelni, tuti, valami incel, aki a "természetes, hosszú hajú" nőket szereti - aztán kiderül, hogy "természetes" alatt a póthajas, szilikonozott insta macákat érti. :D
Nekem mindenképp. A rövid haj a gyengém.
Ha levágadtad szivesen megnézném fotón.
Nekem sosem tetszettek a hercegnő típusú hosszú hajú cicababák. Talán mert nem vagyok az a tipikus domináns, macsó férfi.
A rövid hajú nők viszont azonnal odavonzzák a tekintetem, mert stílust, egyediséget, vagányságot, kiforrottabb, erősebb személyiséget feltételez.
Már eleve a tény, hogy fel meri vállalni magát, elég vonzó. Sok lány marad a régi, semmilyen frizurájánál a környezet nyomása miatt, vagy mert szimplán abban méri a nőiességét, hogy seggig érő vasalt haja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!