Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak bejön a legnagyobb riválisom. Mit lehet tenni?
MIféle rivalizálás? Ilyet óvodában csináltam :) Miért méred magad másokhoz?
Legyél jobb nő mindenben. VIselkedés, adj magadra és mindig hódítsd meg a pasid. :)
Nem értem, ha valakinek barátnője van, és szereti, akkor miért mond olyat egy másik csajra (főleg olyanra, akit a barátnője ismer) hogy tetszik neki, meg a barátnőjének mondogatja hogy szép. Ezeket inkább neked kéne mondania.
Jó, az egy másik dolog, hogy van véleménye... meg hogy néha néha megnézi fb-on, de gondolom már te is leszűrted ebből, hogy érdeklődik iránta.
Szóval, először meg kéne beszélned vele a dolgot, hogy ez neked rosszul esik ilyen okból meg blablabla... aztán ha nem tiszteli az érzéseidet annyira, én a helyedben kidobnám. Ha valaki velem van, akkor én érdekeljem őt, ne más csaj. /Persze hűséget fogadott, nem vakságot/
De ez a rivalizálás tényleg gyerekes.
Mond mi lenne ha a multat nem bojgatnád, ha nem örökké a másik embert lesnéd. Ő nem foglalkozik veled, értsd meg. Nem érdekli, hogy ki/mi vagy nem érdekli, hogy milyen szebb/nem szebb vagy.Átlép.
Szállj le más két ember multjáról változtatni úgy sem tudsz rajta, max. magadat készited ki.A másik nő nem kiváncsi rád, sem semmire ami hozzád fűződik-átlép rajtad.
A másik jnőnek max. a társaddal van elintézendő dolga, amihez neked semmi közöd az égegyadta világon.
A mult elmult.
Pont.
Nagyon is megértem,h zavar, engem is zavarna. De nem sokat tudsz tenni, ez a baj. Minél inkább érezteted ezt a barátoddal, annál jobban a csaj felé lökheted.
De ne felejtsd el, nem véletlenül téged választott, téged szeret. Ha más miatt nem, de legalább emiatt bizz magadban,h jobb vagy annál a lánynál.
Neked kell tudni a körülményeket és érezni is, hiszen lehetnek megérzéseid
mióta vagytok együtt? mikor mondta a lányról Neked, hogy szép? mást is mondott? N
Szerintem nincs okod aggódni. Én is meg szoktam nézni a jó pasikat:) de ettöl még szeretem a barátom, és nem is kell más.
Bár a barátodat nem ismerem...
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!