Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak bejön a legnagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak bejön a legnagyobb riválisom. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel régen jóban voltunk, de riválisok lettünk, hasonlítunk egymásra, de szerintem Ő egy kicsit szebb, és több az önbizalma, mint nekem. A párom ezt nagyon jól tudja, és tudom, hogy tetszik neki, facebookon is meg szokta nézni néha, láttam az előzményeiben. Nagyon zavar. Régen mondta is, hogy szép... Mit csináljak, rohadtul zavar!
2013. máj. 8. 11:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát két lehetőség van. Vagy felveszed a versenyt vele, és jobb nővé próbálsz válni vagy hagyod a francba és beletőrődsz az egészbe.

De talán az önbizalmadnak is jót tenne ha még jobban odafigyelnél magadra, és így sugárzod a külvilág felé is hogy elégedett vagy magaddal.:) Hidd el ezt a másik csajt is azért tartja szépnek a párod, mert önbizalma van.

20/L

2013. máj. 8. 13:05
 12/12 anonim ***** válasza:
11 Miért biztatod rivalizálásra, mikor a másik nőt egyszerűen nem érdekli a kérdező? nem tartja vetélytársnak, nincs közös semmi dolog. Az egyik a múltban, a másik a jelenben szerepel.
2013. máj. 8. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!