Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön a páromnak a barátnőm?
fél éve vagyok a párommal és nemrég bemutattam egy barátnőmnek, amitől előr féltem kicsit, mert ő szinte minden pasinak tetszik. Magas, vékony, csinos, nagyon szép a szeme és vicces is. Én meg olyan semmilyen vagyok.
De a lényeg az, hogy mikor megismerték egymást, akkor aznap este mondta a párom, hogy nagyon helyes barátnőm van. Nem szóltam semmit, de rosszul esett. Azóta is sokta mondani h erre, meg arra a programra elhívhatom a barátnőmet is. Nálam itt tellett be a pohár. Miért akarja annyira látni? Nekem azt mondja, hogy csak engem szeret, meg látom rajta, hogy vonzónak tart, de félek, hogy a barátnőmet is.

Te törődsz magaddal vagy elhanyagolod magad?
32/f

A Jol all neki a halal cimu film jutott eszembe.
Amugy almatlan ejszakaid voltak amiatt, hogy ok nem ismertek egymast? Tenyleg annyira nelkulozhetetlen volt oket osszehozni? Ne erts felre, megertem az erzeseidet es talan a te kozremukodesed nelkul is belibegett volna az eletebe egy csinos no, de egyszeruen nem fer a fejembe, hogy minek nehezited meg a sajat dolgodat.

esélyes,hogy bejön neki.
én is voltam hasonló helyzetben, annyi különbséggel,hogy az exem ki nem állta a barátnőmet, de egy egy pár éjszakát el lett volna vele az 100%.
kellemetlen helyzetek ezek..

Egy dolog h vonzónak tartja (egy szep csinos not ki nem?) Egy masik h ennek hangot is ad, meg latni akarja. Nekem ez lenne aggaszto. Aki szeret az nem csinal ilyet. Meg hat az a kapcsolat egy szhar amit egy szep no v helyes pasi tonkre tud tenni. Annyi nalad/nalam szebb lany van, de aki igazan szeret, azt ez nem erdekli.
Nekem is vanegy ilyen baratnom, en meg duci is vagyok
De sose mondana ilyet a baratom...

A "nagyon helyes" ezesetben bizony azt jelenti hogy irtóra bejön neki a csaj és ráadásul szeretné többször látni, amit el is mondott neked.
De azt mondd már meg, hogy miért hozod magad ilyen helyzetbe? Létfontosságú volt ez a bemutatás? Magad alatt vágod a fát mivel a pasid nyilvánvalóan kifejezte szándékát, tehát ha többször találkozik ezzel a lánnyal és kölcsönös a vonzalom, téged tuti dobni fog érte.
Ha meg ennek tudatában féltékeny hisztis nő leszel, akkor meg azt fogja megunni és azért dob.
Szóval igencsak kényes helyzetbe hoztad magad.

Szerintem azert nem kene a kerdezore tolni hogy maga alatt vagja a fat. Szerintem majdhogynem mindenkinek a barati koreben van egy nagyon vonzo ember. Akkor most azt el kene dugni valami sarokba nehogy a pasim meglassa? Hagyjuk mar... masreszt milyen barat az aki barmennyi teret engedne egy effajta lamurnak? Az nem barat hanem budos k va
Ha meg egy jo test es szep pofi eleg a pasinak, hogy felredobja a kapcsolatat, akkor pont annyira szerette..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!