Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak kb. hány százaléka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak kb. hány százaléka dughatja a nők vonzóbb 50%-át?

Figyelt kérdés
Nyilván csak nagyságrendileg kérdezem, véleményed szerint, nem pontosan
2019. jún. 29. 14:47
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
48%

18-as. Nézd, én eddig mintaférj voltam, gondos családapa. Nem tagadom, vannak biológiai és pszichés ösztöneim. Én nem repkedtem virágról virágra, én felépítettem egy szép családot, anyagi biztonságot, egy karriert. Amilyen férfiakat, bocsánat, pasikat látok, hát toronymagasan, sőt köröket verek rájuk. Viszont amíg ők halálra szexelik magukat, én csak a plafont bámulom esténként.

...és igen, ja. Jó lenne egy nő. Remélem ez nem fáj neked. Én tudom ki vagyok, milyen ember, mit tettem már le az asztalra. Mivel gondoskodó vagyok, és féltem a családom, nem válok el. Engem ugyanis érdekel a lányom élete, benne is akarok lenni minden lehetséges percében, ellentétben a családjukat feladó hamiskártyás, de ellenben magukat halálra szexelő pasikákkal.

2019. jún. 29. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!