Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak kb. hány százaléka dughatja a nők vonzóbb 50%-át?
Ha gyorsan átpörgetem a férfi és női ismerőseim, akkor kb. a srácok 10%-a a lányok 90-át simán viheti.
(Mondjuk, azt nem értem, hogy miért megy át ez a téma mindig valami gyerekes vitába, amiben a nők mindent támadásnak éreznek magukkal szemben.)
A férfi ismerőseim úgy 10 százaléka él nő nélkül, vannak akik váltogatják a lányokat, ez is mondjuk 10 szazalek, de a maradék kapcsolatban él. Ha nem is állandóan, de mondjuk egy szakítás után néhány hónappal már tud szerezni új nőt.
De tudjátok a nőkre is hasonló adatok vonatkoznak. Attól hogy gyakrabban próbálnak ismerkedni velük, a nők meg valogatósabbak.
sztem a felso 20 szazalek dugja az osszes no 80%at.
a tobbit szamold ki te magad, batyja
5
Az hogy a te férfi ismerőseiddel mi a helyzet, nem jelent semmit.
Én sem ismerek túl sok milliárdost playboy-t, diszkótulajdonost, nagydumás, magabiztos, jó anyagi helyzetű, jóképű srácot. De attól még léteznek.
Akkor nem is létezik mélyszegénység sem, mert nincsenek mélyszegénysében élő ismerőseim
Na és, ugyanezek a nők megunják őket és a helyzetet és majd mennek máshoz. Ez nem olyan sok eset különben se.
És ez csak egy rövid időszak. Ezen kívül vannak olyan nők is akik sok pasit foglalnak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!