Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! A veletek utcán szembejövő korban passzoló nők kb. hány százaléka néz ki úgy, hogy külső alapján elfogadnátok barátnőtöknek?
Figyelt kérdés
Nálam ez kb. olyan 30-40%2018. nov. 12. 10:03
1/20 anonim válasza:
10-15, de mondjuk én el vagyok kényeztetve, és válogatós is vagyok
3/20 anonim válasza:
60%, csak lenne már vègre valakim.
4/20 A kérdező kommentje:
A félreértés elkerülése végett. Nem azt kérdem, hogy hány százalék az, aki nagyon bejön, hanem hogy hány százalék ami még elmegy külsőre, ha egyébként minden más klappol.
2018. nov. 12. 10:10
5/20 anonim válasza:
Értettük. Nekem akkor is 10-15%, de aki nagyon bejön az inkább a 3-5%. Jobban belegondolva, inkább csak azt fogadnám el komolyabbra, aki nagyon bejön, szexpartnernek pedig a 10-15%.
6/20 anonim válasza:
A tizen hiszonéves lányok legalább fele bejön. Sok a jó husi. A harmincasoknál több a magára igénytelen, talán a harmaduk.
8/20 anonim válasza:
70-80%. Nem azért, mert tök mindegy ki az, nekem sajátos ízlésem van. Sokszor a semnivel ki nem tűnő, szürke kisegérnek titulált nők tetszenek, akiken látok valami vonzót, pl. tekintet, mosoly, járás, gesztusok.
9/20 anonim válasza:
Nem lehet így erre mit válaszolni, mert nagyon sokszor olyan aki elsőre nem tettszik, az kis ismeretség után bejön, "megszépül".
Ugyanígy olyan nők akik szinte mindenkinek tettszenek, nekem nem jönnek be, mert borzasztó a személyiségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!