Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy van az, hogy kevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van az, hogy kevésbé pénzes, annyira nem is nagyon jó külsejű pasi mindig gyönyörű lányokkal kavar?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen ismerősöm, és olyan női vannak mindig, hogy nem jön, hogy elhiggyem. Tényleg nem értem, hogy hogyan mikor nem gazdag, nem űz semmi sportot, különleges hobbit és férfi szemmel nézve sem egy nagyon jóképű gyerek: átlagos magasság, szeplős stb.

Míg engem fiúk is jól kinézőnek tartanak, nagyrészt a lányok is és mégsem állok úgy nők terén mint ő, és bevallom, hogy bánt mert nekem sohasem sikerül.

Nekem tény, hogy nincs önbizalmam, de nem tudom elhinni, hogy annyit számít, hogy ha neki van akkor az máris ilyen nőket teremt.

2018. okt. 19. 22:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Akarhogy is nez ki valaki ha ilyeneket irkal ide az ne is csodalkozzon
2018. okt. 19. 22:19
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a gondolkodásmóddal, nem is csodálom, hogy neki van, neked nincs.
2018. okt. 19. 22:19
 3/15 A kérdező kommentje:

De milyen gondolkodásmóddal, áruljátok már el?

Tényleg nem értem. Olyan nők, akik nem is állnak szóba ilyen srácokkal.

Ezt nem csak én gondolom egyébként hanem más is csak nevet ha meghallja, aztán meg leesik az álluk mikor kiderül, hogy igaz.

2018. okt. 19. 22:22
 4/15 anonim ***** válasza:

Figyelj jönnek a ég aruc kommentek :D

Nem csak a penz a külső számit voltam énis igy hogy csak néztem számit a belső hogyan viselkedsz a nőkkel, nagyon sokat! Na meg a szerszám mérete is :D na meg a teljesítménye vele és igen az önbizalom is sokat dob de még igyis az számit a legtöbbet ha úriember vagy vele!

2018. okt. 19. 22:23
 5/15 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok nagy szám, annyi, hogy magas vagyok, sportolok és lecsapok bárkit, ha kellene. Bármikor lehetne barátnőm, de megválogatom, hogy kivel kezdek.
2018. okt. 19. 22:27
 6/15 anonim ***** válasza:
Milyennel? A pénz, meg hogy feltétlen jóképű, jó kiállású legyen. A nők lelkével tudsz bánni, az nagyon sok nőnek többet ér.
2018. okt. 19. 22:31
 7/15 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
7%
Napi kamu megvolt. Köszönjük.
2018. okt. 19. 22:35
 8/15 anonim ***** válasza:
78%
Ebbol is latszik hogy nem minden a penz es a jo kulso
2018. okt. 19. 22:38
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nagyon fejlettek a szociális készségei és magas az érzelmi intelligencia szintje.
2018. okt. 19. 22:40
 10/15 anonim ***** válasza:
17%

Biztos megvan 20 cm a fa.rka es jol birja a sz.exet. Ez pl nagyon fontos.

N/37

2018. okt. 19. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!