Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak kb. hány százaléka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak kb. hány százaléka dughatja a nők vonzóbb 50%-át?

Figyelt kérdés
Nyilván csak nagyságrendileg kérdezem, véleményed szerint, nem pontosan
2019. jún. 29. 14:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A kollégám 16 nőt kefél, külön excel táblázatban vezeti az időbeosztást. Én sem akartam elhinni, de megmutatta. Sőt a mobilja tömve van fotókkal és videókkal. A poén az, hogy a nők többségét én is ismerem, a nagyrésze házas, és gyerekük van. A 16 nő közül legalább 12 bőven a felső 25%-ot képviseli. Azért ez így elég durva!
2019. jún. 29. 16:34
 12/21 anonim ***** válasza:
előző, volt egy kollégám, idősebb úr, egyedülálló. pont ugyan ezt csinálta. minden év végén kimutatást csinált hogy az év során mennyi nővel kufircolt. ilyen 30-40-es számok jöttek ki neki, a saját korosztályával foglalkozik és valóban az ő telefonja is tele volt mindig képekkel meg videókkal amiket mutogatott is.
2019. jún. 29. 16:44
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi hűséges nő.
2019. jún. 29. 16:52
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
Fotó, video mutogatás, excel táblázat mutogatás. És akkor a nők a pletykásak.
2019. jún. 29. 16:55
 15/21 anonim ***** válasza:
15%

Na ez az. Akkor most mi is van a női álszenteskedéssel? Konkrétan a kollégám esetét véve, van olyan nő közöttük, akinek a férjével fociztam együtt. Szegény ember mondta nekem, hogy otthon már alig van "valami", közben a felesége meg javában kefélt a kollégámmal.

Szóval innen jön ki az, hogy a nők 90% szexel, addig a férfiak 40-50%-a meg nem. Én azt mondom, hogy egyáltalán nem kell figyelembe venni ha valaki házas vagy kapcsolatban van. Ha jön egy nő, azt meg kell szeretkezni, de ha lehetséges, akkor többször.

Nekem a szex nem csak egy fizikai kielégülés lett volna, hanem egy lelki feltöltődés is. Mivel ezt megtagadták tőlem, én nem nézem már a nőket semmibe, főleg azért, mert megjátszák a gondos és rendes feleséget, a háttérben meg megy a cucu.

2019. jún. 29. 16:58
 16/21 anonim ***** válasza:
86%
Megtagadták: nem, cica, neked soha nem járt. Senkinek sem JÁR.
2019. jún. 29. 17:02
 17/21 anonim ***** válasza:
32%

Értem, megtagadni lehet azt, ami nem jár. Nem is erőszakoskodtam miatta, én sem hiszem azt hogy JÁR. Vagy adja azért mert 20 évig kitartottam mellette jóban, rosszban, felépítettünk egy családot, karriereket, nevelünk egy gyereket, becsülettel álltam mindenhez.

Az kicsit fáj, hogy rajtam kívül meg az olyan álszent, kamugép, alkoholista, szenvedélybeteg stb. férfiak meg élvezik a szexuális életüket, ráadásul úgy, hogy otthon is megkapnak mindent, meg a szeretőjüktől is.

2019. jún. 29. 17:14
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi fáj, hogy van egy lyuk, amibe beledughatják a farkukat? És te szeretnél olyan nőt, akinek kellene ilyen férfi? Tudom, nálatok más, mindenkit megdugnátok, de miért tartson téged bárki is bármire, ha te sem tartod semmire magad.

Alkesz rhadékokra irigykedni...

2019. jún. 29. 17:17
 19/21 anonim ***** válasza:
A férfiak kb 20%-a dugja a nők 80%-át. Az 50 természtesen ennek a 80-nak a része.
2019. jún. 29. 17:55
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
50
2019. jún. 29. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!