Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal férfiak! Mi a véleményetek egy ilyen kapcsolatról?
Sziasztok!
Kíváncsi volnék fiatal férfiak véleményére ezzel kapcsolatban.
Gyakorlatilag az összes barátnőm azt tervezi, hogy kb 33-35 éves koráig a karrierjére koncentrál és utána akar gyereket vállalni. Én nem ezt az utat szeretném, mivel szeretnék fiatalon anyuka lenni (lehetőleg 25 alatt az első gyereket). Ez azzal járna, hogy valószínűleg az egyetem után csak rövidebb ideig dolgoznék, (szülésig) és pár évig otthon lennék a gyerekekkel. Ez alatt az időszak alatt nyilván a férjemnek a támogatására kell számítani a családban.
Nem arról van szó, hogy HTB akarnék lenni (semmi esetre sem, jó tanuló vagyok, és versenyképes közgáz diplomám lesz, már most dolgozom az egyetem mellett), eszemben sincsen feladni a karriert, csak annyi, hogy mondjuk 25 éves korom helyett pl. 30-32 éves koromban kezdenék hajtani a karrierre.
Mi erről a véleményetek? Ismertek olyan férfit, akinek ez szimpatikus hozzáállás, vagy neketek van erről pozitív véleményetek esetleg?
Köszi előre is a válaszokat. Elsősorban férfiak véleményét várom. 19/N
#10-esnek:
Már beocs, de ismersz valakit, aki úgy megy férjhez és úgy vállal házasságban gyereket, hogy inden este úgy fekszik le, hogy na, holnap akár itthagyhat a férjem?
Normális ember nem ugrik bele így házasságba. Ha így állnék a világhoz, és a jövendőbelimhez, akkor egyszerűen nem akarnék férjez menni és gyereket tervezni.
Senki nem áll úgy az oltár elé, hogy hát, lehet, hogy ebből a házasságból semmi nem lezs, de azért csak tegyünk egy próbát.
Én nem ilyen vagyok, így nem lehet párkapcsolatban élni, vagy az nem egy párkapcsolat.
A barátnőid is úgy fognak szülni, ahogy te tervezed vagy egyáltalán nem. Ha egy 30+ éves csaj nekem benyögné hogy 3-5 év múlva szülne, eleve ki is röhögném.
32 /f
Kérdező, az még nagyobb felelőtlenség ha úgy mész férjhez és úgy vállalsz gyereket, hogy "jajj tuti örökre együtt maradunk és sose hagy el" és abszolút nem is készülsz fel arra, hogy mi lesz ha egyedül kell felnevelned a gyereket. Nyilván senki nem úgy megy férjhez, hogy 1-2 éven belül úgy is elválik, de ez nem azt jelenti, hogy ez nem fog megtörténni.
Azt én mondjuk kifejezetten undorítónak tartom, hogy a szülők nyakára akarsz szülni. Így nem szabad gyereket vállalni.
A másik pedig, hogy ha értelmes kapcsolatba akarsz szülni 25 éves korod előtt akkor úgy kb tegnap kellett volna megismerned a leendő apukát. De teljesen mindegy, ebből úgy is az lesz, hogy egy 1-2 éves kapcsolatba már jöhet is a gyerek mert neked baba kell aztán meg pislogsz ha szingli anyuka leszel...
14:13
Pont így.
Franc nem akar ötvenesen kamaszokkal szórakozni.Lehet hogy néhányan szuperenergiákkal bírják más meg összeomlik addigra.Ha van 2-3 gyerek és negyvenévesen szülsz akkor ez hatványozottan igaz.
Nem végtelen az emberi energia és nem mindenki él kizárólag a gyerekéért.
Lehet tervezni későbbre is és a munkáltatónak is jobban fekszik az a nő,aki már nem tervez több gyereket és nem hagyja ott a vérbe évekre,amíg megvan a gyereklétszám.
#14-es: Nem a szülők nyakára szülnék, dehogy. Nagymamám 2 éve halt meg, rám hagyta a lakását, jelenleg ebben élek, van egy albérlő lány a lakás másik szobájában és ezenkívül dolgozom az egyetem mellett.
Éppen ezért már jelenleg sem szorulok a szüleim anyagi támogatására, amivel tisztában vagyok, hogy nagyon nagy szerencse. Éppen ezért merem tervezni azt, hogy korán tudok önálló családot alapítani.
#16-os: Ismerem a válási statisztikákat, egyébként nem 80% az arány, hanem 40-50% között, de nem ez a lényeg.
Véleményem szerint azért olyan magas a válási arány, mert sok 30-as nő hirten észbe kap, hgy van még egy pár éve hogy családot alapítson, és elhamarkodva dönt "mindegy csak legyen valaki, aki elvesz" alapon.
Én még fiatal vagyok, alkalmazkodni képes és céltudatos: én abszolút bízom benne, hogy jobb döntést fogok hozni, mint a nagy átlag... :D
Látom, sok itt a megkeseredett ember a kommentelők között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!