Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak nálatok mit takar a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nálatok mit takar a "majd megbeszéljük" mondat? Egy alakuló kapcsolatról lenne szó. Gondolom, hogy számomra semmi jót sajnos, mivel több hete megy ez így.

Figyelt kérdés
2017. júl. 5. 21:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha több hete megy, akkor valóban semmi jót. A fickó nem akar semmit, de gyáva megmondani ezt Neked, inkább húzza az időt, hátha magadtól is rájössz, és nem erőlteted a dolgot. 42/F
2017. júl. 5. 21:27
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Az alakuló kapcsolat az mi a fene? Összejöttetek vagy nem? Miből áll ez az alakuló kapcsolat? Ez valami rákfajta?
2017. júl. 5. 21:28
 3/18 anonim ***** válasza:
65%
Mire mondta, hogy "majd megbeszéljük"?
2017. júl. 5. 21:28
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

igaz...

Ha ez több hete megy akkor ez egy rakás lóf**asz.

Ha tegnap mondta volna az más lenne.

2017. júl. 5. 21:29
 5/18 A legrosszabb ***** válasza:
100%
Jól gondolod, nem sok jót jelent.
2017. júl. 5. 21:32
 6/18 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm a választ

#2 Ezen jót nevettem, nem rákfajta :D hanem régebb óta ismerem a férfit, de nemrég kerültünk "nagyon közel egymáshoz" ;)

2017. júl. 5. 21:36
 7/18 anonim ***** válasza:
90%

Ok, akkor mi a búrjánzó sejtdaganatot jelent, hogy "nagyon közel kerültetek egymáshoz"? Megfektetett egyszer? Kétszer? Tízszer?

Ne legyél már naív. Egy átlag férfi számára kb. tizenöt-húszszor annyi nő felelne meg szexpartnernek, mint tartós párkapcsolatra. A számok ellened vannak, ha már megvoltál neki.

2017. júl. 5. 21:38
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

nagyon közel?

szerintem, ha azután nem mondta, hogy na akkor ide oda menjünk, vagy célozgatott volna ilyesmikre, akkor nem sok jót jelent ez a majd beszélünk.

2017. júl. 5. 21:39
 9/18 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz.

Az együttlét utáni folytatást kellet volna megbeszélni sajnos :(

2017. júl. 5. 21:42
 10/18 anonim ***** válasza:
61%
Én is voltam ilyen helyzetbe. A férfi csak húzogatta az agyam ,meg hülyített,csak a szája volt nagy más nem. Nálad is ez lesz majd. Szerintem szard le. Nézz át rajta,hidd el nekem beválik..
2017. júl. 5. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!