Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nálatok mit takar a "majd megbeszéljük" mondat? Egy alakuló kapcsolatról lenne szó. Gondolom, hogy számomra semmi jót sajnos, mivel több hete megy ez így.
Kérdező, te ugye, hát hogy is mondjam, nem vagy nagyon okos, ugye?
Komolyan, ez annyira klasszikus forgatókönyv, hogy lenyűgöz, ahogy nem nagyon sikerül felfogni, hogy mi is történik.
Megvoltál a pasinak, szexre jó voltál, másra nem kellesz. Ezerszámra történik ilyen minden nap. Te meg több hete ismétlődően kérdezgeted meg alakuló kapcsolatról beszéltél.
Adódott neki egy lehetőség, meghúzott, de további tervei nem voltak veled.
Téged sem az eszedért szeretnek a férfiak. (Engem meg nem a modoromért a nők, de úgyis tudja itt mindenki, hogy Bandi papának igaza szokott lenni.)
"Torma Andrásnak" köszönöm, hogy van gerince.
Ez nem az eszen múlik, nagyon jóban voltunk és elhitette velem, hogy ő egyenes ember, tehát bíztam benne. Bizalom nélkül ilyenbe bele sem mentem volna.
még annyit sem érdemel, hogy nekiess a vádaskodással. :)
max annyit mondanék neki, lehet nem te vagy a megfelelő...még elmegyek mással egy nyugis randira, aztán döntök. és innentől kezdve leszarnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!