Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinek aki 14 évvel idősebb milyen elvárásai lehetnek a nő felé?
A férfi szerint nem jelent semmit a korkülönbség. Mennyire elvárható hogy a férfi aki idősebb biztosítani tudjon egy normális életszínvonalat és ne a nőtől várja el hogy azt megalapozza vagy azt kiegészítse.
A férfi is választhatott volna magának korabeli nőt, de az nem kell mert idős véleménye szerint.
A fiatal nő miért adja oda a fiatalságát ha nem kap cserébe semmit?
jobb esetben az emberi kapcsolat nem egy patikamerlegen mert uzleti egyezseg.
25 vagyok es lany. nem feltünöen csinos, sulyfeleslegem van (165/70), az arcom szep igenyes vagyok, azert volt mar akinek bejottem, ha nem is en vagyok a legnepszerubb.
a baratom 38.
semmilyen anyagi megfontolasom nem volt, mikor osszejottunk, nem is komolynak indult, de egymasba szerettunk. nem gazdag, albiban lakik. nem erdekel. a hibaival egyutt is szeretem, a barati korok kulonbozosege ellenere is, lelki tarsak vagyunk. senkire nem cserelnem. nem tokeletes ember, de en szeretem, vele akarok csaladot alapitani majd egyszer.
igaz, o nem azert valasztott engem, mert fiatal vagyok, sosem a kor erdekelte, hanem az ember. voltak fiatalabb es nala idosebb baratnoi is.
nyilvan neha sopankodott hogy hat o nem tud nekem ugy biztositani egy egzisztenciat.... de nem erdekel. majd egyutt megteremtjuk amire vagyunk.
sajnallak, ha te csak cserekereskedelemben tudsz gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!