Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fura szerintetek, hogyha huszonéves létemre, nagyon bejönnek a negyvenes nők?
Negyvenes nő vagyok, nekem egy huszonéves fiú nagyon fiatal. Semmi bajom velük, csak ha visszagondolok arra, hogy milyen voltam huszonévesen, nincs sok közös pont az akkori önmagamban és a mostaniban.
Ettől természetesen nem esélytelen, hogy párt találj a negyvenes korosztályból, de azért felmerülhetnek problémák.
Pl. Te még gondolom várnál a családalapítással, egy ennyi idős nőnek pedig most van az utolsó pillanat arra, hogy szüljön.
Ha most találsz egy korodbeli lányt, akkor 15-20 év múlva ő is negyvenes lesz :)
Olyan 40-est kell találni, akinek bejössz. Nekem 28 évesen volt egy 49 éves bnőm, 5 évig éltünk együtt, nagyon élveztük minden pillanatát, ja és az a tipikus atomszép NŐ volt, nem megcsinált cicababa, "csak" :-) egy szép NŐ.
És semmi lógó cici, vagy has, 172cm, 50kg, hadd ne mondjam :-)
Szóval hajrá, rá kell próbálni valszeg 25 millió 600 ezerre, mire egy-kettővel sikerül ismerkedni, de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!