Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy nyissak felé/ismerjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nyissak felé/ismerjem meg, mi van ha idősebb, van barátja, vagy elhajt, esetleg tolakodásnak veszi, ha megszólítom?

Figyelt kérdés

Van egy lány/nő, már lassan 1éve minden reggel ugyanazzal a vonattal megyünk dolgozni, és hazafelé is megesik, hogy találkozunk. Külsőre szimpatikusnak tűnik, öltözködése, sminkje alapján visszafogott, és szolid. Beszélni egyszer hallottam, eléggé erőtlen és határozatlan hangja volt, úgy mint nekem srác létemre...(tudom ez gáz.) Szereti a képregényeket, ezt abból szűrtem le, hogy egyik alkalommal mikor a közelembe ült egy képregényt olvasgatott. Ha megszólítom, és kellemetlen szituációba hozom magam, akkor az a baj, hogy a maradék x évben is ezzel a vonattal kell mennem dolgozni, és kínosnak érezném a találkozásokat...

Sajnos húszon évesen is eléggé tapasztalatlan vagyok ilyen téren, nem volt még barátnőm, nem tudom hogy kell nyitni. Általában a lányok próbáltak felszedni engem tini koromban, de hát azokat is sikerült elszúrnom...

2019. jún. 9. 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:
12%

Hagyd!

A magadfajta nem nők mellé való.

2019. jún. 9. 18:27
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Ha esetleg látod hogy képregényt olvas, vagy ilyesmi, esetleg kérdezd arról, érdeklődj. Biztos nem harap.

De egyébként meg ahogy a vasutat ismerem, előbb-utóbb elüttök valamit, vagy késés lesz vagy hasonló és az ilyen esetek, összehozzák az embereket, gyakran szóba elegyednek.

2019. jún. 9. 18:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Mi van,ha...SEMMI b@***meg!Mire gondolsz,kisiklik a vonat?Lehajít a kalauz útközben?(Könnyebb kezelni a félelmet,ha tudsz rajta nevetni.)

Nyitás?Kezdetnek,köszönhetnél neki.Kezdeményezz beszélgetést.(Akármiről,lehetőleg semleges témában.)

Kínos találkozás...Ennyire nem lehet elszúrni.Mégis,miféle kellemetlen szituba kerülhetnél?Összehugyozod magad a félelemtől?Ha nem érdekled,elhajt és elfelejt.(de legalább megpróbáltad)

Nem mondom,hogy állj hozzá pozitívan,de legalább legyél semleges!Ne azzal nyiss,hogy úgysem fog menni!

2019. jún. 9. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

pl igy szia ez nem az új x-men? erre ő: nem ez a kékbogár...

mire te: ohh bocsi igazábol nem olvasok képregényt de nagyon csinos vagy és kellet valami kifogás hogy elmondjam

2019. jún. 9. 22:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem elszúrtam, és még hozzá se szóltam. :/
2019. jún. 17. 21:29
 6/8 anonim ***** válasza:
neked tényleg nem való nő :D
2019. jún. 17. 23:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Egyetértek veletek, nekem tényleg nem való. 🤪 Azaz jelenlegi tutyi-mutyi helyzetemben nem.
2019. jún. 18. 02:00
 8/8 egytitokzatoslány ***** válasza:
Mesélj hogyan szurtad el? Mi volt?
2019. szept. 7. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!