Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mennyire vagytok nyitottak arra, hogy fiatalabb sráccal ismerkedjetek?
A saját korosztályommal nem igazán találom meg a közös hangot, pár évvel idősebbekkel viszont sokkal jobban kijövök — elsősorban barátilag, de például az exem is jó példa erre.
Ti mennyire vagytok nyitottak erre, illetve hogy látjátok, a környezetetekben hogyan állnak ehhez az emberek?
20/f
22 vagyok, baràtom 16. Igen, nyitott vagyok a dologra. :)
Ès leszarom ki mit gondol erről. Le is lehet pontozni. :)
Életem első szerelme 1,5 évvel fiatalabb volt nálam. Mai napig senkivel nem találom annyira a közös hangot, mint vele.
23/L
Max 4-5 evvel fiatalabb, de en mar 41 vagyok. Ha ennel fiatalabb, akkor mar ugy ereznem, hogy a fiam es nem a partnerem.
(kosz, nem kerek ajanlatokat)
Én most csak 1-2 év, de úgy 30-35 körül és később 5 évet gondolok.
23L
3-as, csak másfél? :P
Amúgy átérzem a helyzetedet.
Ki milyen környezetben nőt fel és szocializálódott. Vagy nem szocializálódott.
43 vagyok, és ha megnézem a 43 éves nőket, én az anyámat látom bennük. Ha meg az 50-es korosztályt veszem górcső alá, na ott már inkább a nagymamámat látom, Isten nyugosztalja.
Nem bántásként mondom, de a nők 40 felett már erősen zuhanórepülésben vannak, mint testileg, mint arcilag. Ha esetleg pedagógus is, akkor az már így együttesen az elviselhetetlen kategóriába tartozik. Nagyon kevés a 40 feletti, jól karbantartott nő.
Már boccs hogy férfiként írok, de egy kapcsolathoz két fél kell.
Max 1-3 évvel fiatalabbak tudok elképzelni magamnak. Ismeretségi körben van olyan nő, aki 14 meg egy aki17 évvel idősebb a párjánál.
Szerintem 18 alatt vannak nagy eltérések fejben lányok és fiúk között, később ez egyre kevésbé fontos szerintem, de kinek mi.
28N
Komolyan sajnos nem tudok venni fiatalabbat, komolytalanra már volt eset. O:)
Engem sajnos már a fél év korkülönbség is zavar, ha a férfi a fiatalabb. :-/ nem tudom miért, pedig több normális pasi is megkörnyékezett, aki fiatalabb volt, de valahogy emiatt nem tudtam őket komolyan venni - és ez még ma is így van. Bár az is igaz, mind fiatalabbnak is nézett ki a valódi koránál - lehet ez is számít az agyamban.
De nekem is vannak jó példák az ismeretségi körömben. Tényleg egyenfüggő és hogy ki mennyire nyitott ebben is.
Hajrá :-)
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!