Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Titeket zavarna, ha a pároknak ilyen fétise lenne?

Figyelt kérdés
Belly stuffing, azaz szexuális izgalmat ébresztene benne, ha egy nő alaposan teleeszi magát, különösen akkor, ha közben simogatja a hasát, és látja, ahogy kikerekedik közben a pocakja.
2019. jún. 22. 20:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#10 Azt elismerem, hogy nem normális, de valamilyen szinten egy fétis sem az.

Egyébként mindig is kedveltem a teltebb vagy akár duci nőket, és volt olyan modell akinek YouTube-on egy ilyen videóját is feldobta, mint találat, és nagyon megtetszett. Elképesztően izgató volt, ahogy a hasára tett tortát, és a kezével tömte be, majd szépen szétkente magán a maradékot.

2019. jún. 22. 22:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A fetisekkel az a baj, hogy addig ugyse nyugszik az ember amig ki nem eli magat.

Lehet, hogy azt mondja, hogy tolem nem varja el, de ez csak egy darabig lenne igy.

Amugy meg en elegge nyitott vagyok, de ez valami pszichologiai traumara utal szamomra, ugyhogy zavarna a dolog.

2019. jún. 22. 22:25
 13/16 A kérdező kommentje:

#12 Nem tudom, számomra bőven elegendő az, ha néha megnézek egy ilyen videót. Nincs bennem olyan erős késztetés.

Trauma pedig nem rémlik, de engem is érdekelne, hogy mi áll a emögött, gondoltam, hogy kíváncsiságból felkeresek egy szexuálpszichológust.

2019. jún. 22. 22:32
 14/16 anonim válasza:
100%

Ez nem csak nagyon undorító, de még nagyon egészségtelen is a csajnak.

Ez a fétis azért durva, mert a pasi élvezi, hogy a csaja károsítja az egészségét +ha tényleg talál magának ilyen partnert akkor még buzdítja is a saját élvezkedésére.

Tehát zavarna...és indok lenne a szakításra is. Nem bírnék elviselni egy olyan pasit, aki arra élvez, hogy egy másik ember tönkre teszi az egészségét.

2019. jún. 22. 23:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Túlsúlyos nőként mondom, hogy igen. Ez számomra undorító. Mondjuk kb. bármilyen fétis az, de ez még egészségtelen is.
2019. jún. 23. 11:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem csak hogy zavarna, szakítanék nyomban.
2019. jún. 23. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!