Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Titeket zavarna, ha a pároknak ilyen fétise lenne?
#10 Azt elismerem, hogy nem normális, de valamilyen szinten egy fétis sem az.
Egyébként mindig is kedveltem a teltebb vagy akár duci nőket, és volt olyan modell akinek YouTube-on egy ilyen videóját is feldobta, mint találat, és nagyon megtetszett. Elképesztően izgató volt, ahogy a hasára tett tortát, és a kezével tömte be, majd szépen szétkente magán a maradékot.
A fetisekkel az a baj, hogy addig ugyse nyugszik az ember amig ki nem eli magat.
Lehet, hogy azt mondja, hogy tolem nem varja el, de ez csak egy darabig lenne igy.
Amugy meg en elegge nyitott vagyok, de ez valami pszichologiai traumara utal szamomra, ugyhogy zavarna a dolog.
#12 Nem tudom, számomra bőven elegendő az, ha néha megnézek egy ilyen videót. Nincs bennem olyan erős késztetés.
Trauma pedig nem rémlik, de engem is érdekelne, hogy mi áll a emögött, gondoltam, hogy kíváncsiságból felkeresek egy szexuálpszichológust.
Ez nem csak nagyon undorító, de még nagyon egészségtelen is a csajnak.
Ez a fétis azért durva, mert a pasi élvezi, hogy a csaja károsítja az egészségét +ha tényleg talál magának ilyen partnert akkor még buzdítja is a saját élvezkedésére.
Tehát zavarna...és indok lenne a szakításra is. Nem bírnék elviselni egy olyan pasit, aki arra élvez, hogy egy másik ember tönkre teszi az egészségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!