Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Titeket zavarna, ha a pároknak ilyen fétise lenne?

Figyelt kérdés
Belly stuffing, azaz szexuális izgalmat ébresztene benne, ha egy nő alaposan teleeszi magát, különösen akkor, ha közben simogatja a hasát, és látja, ahogy kikerekedik közben a pocakja.
2019. jún. 22. 20:28
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Itt van néhány videó, ezek jól bemutatják miről van szó:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2019. jún. 22. 20:32
 2/16 A kérdező kommentje:
Ugyanakkor nem várná el tőletek, hogy hasonló dolgokat tegyetek, és csak ritkán fogyasztana hasonló tartalmakat.
2019. jún. 22. 20:33
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, zavarna.
2019. jún. 22. 21:04
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak zavarna, hanem félelmetesnek is tartom ezt
2019. jún. 22. 21:25
 5/16 A kérdező kommentje:
#4 Miért gondolod ezt félelmetesnek? Nyilván nem a legszokványosabb fétis, de vannak ennél sokkal durvább dolgok.
2019. jún. 22. 21:27
 6/16 anonim ***** válasza:
68%

Megnyitottam ezekből kettőt és most kimosom a szemem hipóval és törlöm a youtube előzményeimet :D

Viccet félretéve szerintem én ha aludnék rá kettőt nem zavarna utána. Legalábbis így nem, hogyha tőlem nem várná el hogy ilyeneket csináljak, mert az tuti hogy nem csinálnék. De az még kifejezetten jól is esne, hogy megosztotta velem ezt a fétisét, amivel azért gondolom annyira nem menőznek az emberek.

De minden ember más, inkább visszakérdezek: Téged zavar?

2019. jún. 22. 21:46
 7/16 A kérdező kommentje:
#6 Lehet jobb lenne, egy más fétis, vagy az, ha nem is lenne ilyesmi, de ezt nem magamnak választottam. Szóval nem igazán tudok vele mit kezdeni, nem mondom, hogy zavar, de nem egy olyan dolog, amit megosztanék az emberek többségével, gondolva itt akár a legközelebbi barátokra is.
2019. jún. 22. 21:51
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
4. Nem a szó szoros értelmében ezt tartom ijesztőnek, hanem azt, hogy ne haragudj, de nem hiszem el, hogy akinek ez bármiféle élvezetet okoz vagyis szexuálisan izgatja az az élet más területein pedig teljesen normális.
2019. jún. 22. 21:53
 9/16 A kérdező kommentje:
#8 Pedig normálisnak gondolom magam, még ennek ellenére is, de lehet csak nem tűnik fel, hogy kattant vagyok. :) Nehéz megítélni.
2019. jún. 22. 21:59
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen? :D és erre te hogy jöttél rá? Egyébként igen zavarna. Szerintem ez nem normális.
2019. jún. 22. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!