Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az alábbi szövegről? Igaz?

Figyelt kérdés

!!>>>Kort/Nemet is<<<!!

Lássuk be, a rosszfiúkra bukunk...Akik sosem javulnak meg, de mindig ebben bízunk...Mindig átvernek, így sajnos sosem unalmasak... Á,dehogy változnak...!Kicsit még meg is aláznak...Várni kell rájuk...Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belőlük...Stratégiájuk kipróbált, kidolgozott...

Csókjuk kábító, begyakorolt...Ők azok, akikért élni, halni kell...Akikért biológiai óránk robban...Akiket kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk...Ha választani kell, őket választjuk...A jófiúk nem mozdítanak ki pályánkegyensúlyából...Velük nincs is mit megbánni...Ilyet szeretnénk, de valahogy nem ilyet akarunk...Legalábbis nem készen...Szóval legyen rossz, amikor elszédít... de aztán legyen jó, hatásunkra...És maradjon is olyan ... olyan, hogy a többi nőre már ne legyen hatással...

2010. júl. 9. 10:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Vannak nők, akikre igaz és vnnak olyanok, akikre nem. Általában olyan nőkre jellemző, akik nyughatatlanok, izgalomra vágynak. Szóval nem egy otthonülő, remete nőkre. Rám ez teljesen igaz, még a citatumon olvastam, és olyan volt, mintha ez rólam szólna. Szóval csak a magam nevében tudok beszélni : Rám teljesen igaz!

Több, mint három hónapja van egy kapcsolatom.Igazi rosszfiúnak számít a köreimben. Viszont nagyon megszerettem. Ez mind szép és jó lehetne, de ahogy kezdődött..te jó ég. Ő volt a kezdeményező, egy társaságban találkoztunk. Az első randi után elég gázul viselkedett.Sőt, még előtte is néha, mert A randi előtt hetekig beszélgettünk az interneten.Olyanokat csinált meg, amit egy nő nem igazán tűrne meg, főleg a kapcsolat elején.DE! Valami mégis mágnesként vonzott hozzá. Alig hívott, folyton haverozott inkább. De mégis! Mostanra már, mint egy szerelmes kiskutya(jó értelemben). Látom rajta, hogy szerelmes..Belém..Belém először. Ez olyan büszkeséggel tölt el, hogy szinte különlegesnek tartom magam. Legalábbis az Ő életében a legkülönlegesebb helyet töltöm be, és ez hihetetlenül jó érzés. Imádom...

Szóval imádom a rosszfiúkat, akiket meg lehet szelidíteni, és ez csak az én érdemem...:)

2010. júl. 9. 13:06
 22/25 anonim ***** válasza:
Bocsi:) 23/L
2010. júl. 9. 13:07
 23/25 A kérdező kommentje:

Én ezt a szöveget a neten találtam, nem itt, és gondoltam már kiírom ide.

Amúgy én "jófiúnak" tartom magam, de néha "roszfiú" is vagyok.

Igazából most nem nagyon érdekel hogy lesz-e valakim azért, mert a csajok a "rosszfiúkra" buknak.

17 éves vagyok,szerintem vannak ennél fontosabb dolgok is,pl részemről: jövő tanévben fogok érettségizni ha minden jól megy, +egy olyan suliba szeretnék bekerülni ahogy nagy a szórás a felvételinél... szóval arra is készülni kell.

Ha megismerkedek valakivel, akire nem nagyon jellemző a fenti szöveg, és ha jól kijövünk egymással akkor lehetne köztünk valami...de mondom, én nem fogok "keresgélni" most.

Ha már járnék valakivel, akkor szeretném ha meglehetősen komoly kapcsolat lenne, nem iylen kis 2-3 hetes sz@rok...Amelyik csajnak meg a menőcsávók jönnek be, azokkkal ez esélytelen, mert kitudja mikor lépnek le, csalnak meg, stb...Szerintem nem a kapcsolatok száma lényeges, hanem a minősége.

Köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 9. 13:31
 24/25 anonim ***** válasza:

Tisztázzunk valamit rosszfiú, és rosszfiú között azért különbség van... Nkem álltalában a jófiúk jönnek be, de egyszer tetszett egy rosszfiú, de csak 1 hétig.....

Ez tipusfüggő..

2010. júl. 9. 16:07
 25/25 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem a legtöbb nő esetében igaz. Sajnos rám is, ami nem tudom, hogy jó-e, vagy rossz. Idegesít, hogy mindig az kell, akit nem lehet megszerezni, de a "jófiúkban" meg nincs semmi izgalom.
2010. júl. 13. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!