Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a szövegről?
"k*rvára mind1 mit beszélsz. akár hallgthatsz is. Ha külsőre bejössz a nőnek, legfeljebb te lészel a csodálatos mr. titokzatos : DDD Pesze ha nem, akkor csak egy kuka. A nők sajnos így működnek (legalábis errefele) minden cselekedeted elé a + vagy - jelet az alapján teszik hogy milyen a külsőd. Ha pl. vagánykodik és súlyosabb esésű humorokat nyom el vlki akkar
1. ha jól néz ki: vagyány, ffias
2. ha gyengébb: egy hülye paraszt
ilyen suttyó kettős mércével semmit nem lehet kezdeni.
Ha van eszetek egy dolgora figyletek: fizikai kontaktus: húz feléd, hozzád is ér, összeértek és marad úgy. Persze legjobb ha lekap, vagy le lehet kapni, tapizni. A többi sz*rság hogy humor, témák intelligencia... hagyjátok a p*csába, legtöbb nő asse tudja mik ezek. Tartsátok meg ezeket a haveroknak : > Viszont ha meg lehet fogdosni, simogatni, sőt, simulva kínálja magát iylesmikre, akkor megy a dolog a zútján. A nők láb közül vannak irányítva, úgyhogy ezek számítanak :"
Egyik haver találta ezt valahol és ahogy én látom nagy részben igaz is a 20 év alatti csajoknál.
Erről a szövegről azt gondolom, hogy az írója biztos egy nagyon csalódott, érett 15 éves fiúcska, akinek KÖZE NINCS a humorhoz, és az intelligenciához. "asse"... Egy ilyen tróger nehogy ossza itt az igét.
17 éves vagyok, kikérem magamnak ezt, mert nekem fontos az, hogy a barátom intelligens, humoros, kedves legyen, ezektől a kigyúrt, üresfejű diszkópatkányoktól meg hánynom kell. 14 hónapja boldogít engem egy értelmes fiú, és remélem, hogy sosem lesz közöm ahhoz a fajhoz, akiről itt ez a nagyon értelmes szerző beszélt. Félreértés ne essék, nem a kérdezőnek szól az indulatom, de ez a szöveg egy baromi nagy általánosítás szerintem.
Szerintem aki írta, az kisebb lelki sérülést szenvedett, vagy kicsit részeg volt, vagy csak simán ilyen "furi". Ha így írna a barátom, akkor biztos nem lenne a barátom, mert ilyen értelmetlen srác ne legyen az én barátom.:D Na... szóval nekem nem csak a külső a fontos - sőt volt már sok olyan, hogy egy mások szerint csúnya srácba voltam belezúgva. Most van egy srác, aki a suli legmenőbb pasija, és most elkezdett hajtani rám, nagyon jól néz ki, jó a stílusa, meg minden, de én nem fogok belemenni, nem fogok összejönni vele, mert nagyon menőnek érzi magát, és azt hiszi, mindent megkaphat, közben meg csak külsőleg jó, belsőleg egy csomag kaki.:)
Nekem nagyon is fontos, hogy legyen agya egy pasinak, a humor is nagyon fontos, és az is, hogy mennyi érzés van benne. Persze az mindig jó, ha ezek mellett még jól is néz ki... de nálam a belső is nagyon-nagyon fontos.
16/L
"22 alatt komoly kapcsolatról beszélni: mentális öngyilkosság."
Akkor magyarázd meg, hogy lehet az, hogy 18 évesen jöttem össze a párommal, és még mindig együtt vagyunk. Nem csaltuk meg egymást soha, és komoly kapcsolatunk volt már jóval a 22. életkor előtt.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!