Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a szövegről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a szövegről?

Figyelt kérdés

"k*rvára mind1 mit beszélsz. akár hallgthatsz is. Ha külsőre bejössz a nőnek, legfeljebb te lészel a csodálatos mr. titokzatos : DDD Pesze ha nem, akkor csak egy kuka. A nők sajnos így működnek (legalábis errefele) minden cselekedeted elé a + vagy - jelet az alapján teszik hogy milyen a külsőd. Ha pl. vagánykodik és súlyosabb esésű humorokat nyom el vlki akkar

1. ha jól néz ki: vagyány, ffias

2. ha gyengébb: egy hülye paraszt

ilyen suttyó kettős mércével semmit nem lehet kezdeni.

Ha van eszetek egy dolgora figyletek: fizikai kontaktus: húz feléd, hozzád is ér, összeértek és marad úgy. Persze legjobb ha lekap, vagy le lehet kapni, tapizni. A többi sz*rság hogy humor, témák intelligencia... hagyjátok a p*csába, legtöbb nő asse tudja mik ezek. Tartsátok meg ezeket a haveroknak : > Viszont ha meg lehet fogdosni, simogatni, sőt, simulva kínálja magát iylesmikre, akkor megy a dolog a zútján. A nők láb közül vannak irányítva, úgyhogy ezek számítanak :"

Egyik haver találta ezt valahol és ahogy én látom nagy részben igaz is a 20 év alatti csajoknál.

2009. júl. 10. 14:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azt viszont tudjuk, hogy mennyire rosszindulatú válaszolók vannak itt. Lehet, hogy éppenséggel ők lesznek együtt még ötven évig boldogan, te viszont sosem találod meg a boldogságot. Egyébként szerintem senkinek nem tisztje az, hogy meghatározza, hogy mettől a ponttól számít egy kapcsolat komolynak.
2009. júl. 10. 20:30
 12/13 anonim ***** válasza:
hát már bocs, de nekem 15 évesen is nagyon fontos az, hogy valaki humoros meg művelt legyen. és ne egy tapló. olyan lányok is vannak, akiknek csak a külső számít, vagy rögtön eldobják magukat egy helyes srácnak..de nekem abszolút az intelligens srácok jönnek be, akikkel el lehet beszélgetni a művészetekről, irodalomról, zenéről. és szerintem nem csak én vagyok így.
2009. júl. 10. 22:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy igaz. Ha az is, akkor én a szabályt erősítő kivétel vagyok..:P DE kérdem én: a pasik jobbak?

Mellesleg teljesen fölösleges belemenni ilyen "nemi" vitákba, úgyis az alapján választasz oldalt, hogy átba.szott-e már az ellenkező nemű vagy sem.

2009. júl. 16. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!