Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a szövegről?
"k*rvára mind1 mit beszélsz. akár hallgthatsz is. Ha külsőre bejössz a nőnek, legfeljebb te lészel a csodálatos mr. titokzatos : DDD Pesze ha nem, akkor csak egy kuka. A nők sajnos így működnek (legalábis errefele) minden cselekedeted elé a + vagy - jelet az alapján teszik hogy milyen a külsőd. Ha pl. vagánykodik és súlyosabb esésű humorokat nyom el vlki akkar
1. ha jól néz ki: vagyány, ffias
2. ha gyengébb: egy hülye paraszt
ilyen suttyó kettős mércével semmit nem lehet kezdeni.
Ha van eszetek egy dolgora figyletek: fizikai kontaktus: húz feléd, hozzád is ér, összeértek és marad úgy. Persze legjobb ha lekap, vagy le lehet kapni, tapizni. A többi sz*rság hogy humor, témák intelligencia... hagyjátok a p*csába, legtöbb nő asse tudja mik ezek. Tartsátok meg ezeket a haveroknak : > Viszont ha meg lehet fogdosni, simogatni, sőt, simulva kínálja magát iylesmikre, akkor megy a dolog a zútján. A nők láb közül vannak irányítva, úgyhogy ezek számítanak :"
Egyik haver találta ezt valahol és ahogy én látom nagy részben igaz is a 20 év alatti csajoknál.
Lehet, hogy igaz. Ha az is, akkor én a szabályt erősítő kivétel vagyok..:P DE kérdem én: a pasik jobbak?
Mellesleg teljesen fölösleges belemenni ilyen "nemi" vitákba, úgyis az alapján választasz oldalt, hogy átba.szott-e már az ellenkező nemű vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!