Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az alábbi szövegről? Igaz?

Figyelt kérdés

!!>>>Kort/Nemet is<<<!!

Lássuk be, a rosszfiúkra bukunk...Akik sosem javulnak meg, de mindig ebben bízunk...Mindig átvernek, így sajnos sosem unalmasak... Á,dehogy változnak...!Kicsit még meg is aláznak...Várni kell rájuk...Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belőlük...Stratégiájuk kipróbált, kidolgozott...

Csókjuk kábító, begyakorolt...Ők azok, akikért élni, halni kell...Akikért biológiai óránk robban...Akiket kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk...Ha választani kell, őket választjuk...A jófiúk nem mozdítanak ki pályánkegyensúlyából...Velük nincs is mit megbánni...Ilyet szeretnénk, de valahogy nem ilyet akarunk...Legalábbis nem készen...Szóval legyen rossz, amikor elszédít... de aztán legyen jó, hatásunkra...És maradjon is olyan ... olyan, hogy a többi nőre már ne legyen hatással...

2010. júl. 9. 10:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Szóval legyen rossz, amikor elszédít... de aztán legyen jó, hatásunkra...És maradjon is olyan ... olyan, hogy a többi nőre már ne legyen hatással...

ennyi igaz belőle, legalábbis számomra !

Ne legyen egy tutyimutyi mimóza pasi, tudjon meghódítani, tudjon udvarolni és viselje el, hogy nem kaphat meg pár nap alatt :)) és összességében nem a csapodár ide oda ke.félő pasikra bukom , de egy pasi legyen férfi és ha meghódított akkor utána mindent megtegyen a kapcsolatunkért és ez kölcsönös természetesen !

2010. júl. 9. 11:13
 12/25 anonim ***** válasza:
11:13 25/L
2010. júl. 9. 11:14
 13/25 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__66196..

a második oldalon ott van ez a szöveg...

amúgy szerintem igaz,legalábbis rám biztosan.

17/L

2010. júl. 9. 11:16
 14/25 anonim ***** válasza:

Hát sokan vannak akik a "rosszfiukat" szeretik de én nem a szöveg szerintem nem mindenkire de lehet valakire igaz.

13/L

2010. júl. 9. 11:58
 15/25 anonim ***** válasza:
Gusztustalan szöveg szerintem, és az is hogy sok lánynál ez igaz. Az ilyen lányokat eddig sajnos mindig kifogtam.
 16/25 anonim ***** válasza:
ja és 16/F
 17/25 anonim ***** válasza:
Ezt én írtam egyszer valamelyik kérdésre.És mennyire igaz!A nők mindig ezt csinálják,még ha nem is tudatosan is.
2010. júl. 9. 12:21
 18/25 anonim ***** válasza:
Bocsi 30/L
2010. júl. 9. 12:21
 19/25 anonim ***** válasza:

Félig igaz, félig nem...ha rosszfiú alatt azokat értjük aik bunkók, egyéjszakás kalandokat keresnek, kihasználják a nőket stb akkor ezek nagyon nem érdekelnek...inkább a vagányabb jófiúk érdekelnek, akiknek van 1 ien kisugárzásuk, de nem balhésak, tisztelik a nőket, és nem csak kefélésre kellenek nekik

16L

2010. júl. 9. 12:40
 20/25 anonim ***** válasza:
Szerintem igaz :) Bennük van kihívás, és hatalmas elismerés egy nőnek az, ha egy nőcsábász lehorgonyoz mellettünk :) Na meg valljuk be, az ilyen férfiak iszonyú vonzó egyéniségek :)
2010. júl. 9. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!