Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társfüggő lennék? Mit lehet tenni?
Igaz, még nem voltam párkapcsolatban, szóval konkrétan nem lehetne társfügőnek hívni. De elég könnyen elkezdek vonzódni valakihez, még ha ez nem is kölcsönös, és elkezdem keresni a társaságát mindig, és elég sokat írogatok neki. Most is ez a helyzet egy foglalt férfivel, és rosszul is érzem magam, amiért annyit írogatok neki, de valamiért nem akarom megszakítani ezt.
Wikipédián utánaolvastam a társfüggőségnek, és nagyon sok dolog van ami illik rám. Ilyen a megfelelési kényszer, félek, hogy eltűnik az a személy az életemből, részben a manipuláció/utalgatások, mivel konkrétan nem szeretem kimondani amit szeretnék, kevés az önbizalmam is, félek a visszautasítástól stb... Viszont mások hibájáért nem érzem magam felelősnek.
Úgy érzem szükségem van egy társa. Hiába van pár barátom, egy társa van szükségem. De azért nem az a célom, hogy mindenáron kapcsolatba legyek, még ha rossz is vagy kihasználnak. Annyira nem rossz a helyzetem. A családomban nagyjából rendben volt egyébként minden gyerekkoromban.
Köszi, ha valaki elolvassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!