Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok számotokra milyen az ideális férfi test?
Férjem így néz ki diéta után, igaz sok a munka benne, genetikailag nem adottak a feltételek, de meg tudja csinálni. Tömegelésnél ugyanez csak ereszt egy kis (na jó annyira nem kis) pocakot, amit igazából jobban szeretek, sokkal férfiasabb, de látványra nyilván az első vonzóbb a nők körében.
# 51/51
Azt gondolom tudod , hogy ez kokszos dieta. Bár munka az ugyan úgy kell , a semmiből nem lesz eredmény.
Érdekes dolog ez. "Férjem" (válófélben vagyunk) mindenki által jó pasinak mondott, izmos, vékony, sportos.
Szerelmem, nagyon helyes, de kicsit pocakos, és nem az a sportos fajta, viszont nagyon szexi kisugárzása van. Jobban kívánom őt, mint a férjemet valaha is kívántam. És az ágyban is nagyon-nagyon más, odaadóbb, gyengédebb.
Szóval együtt vagytok de már kiprobaltad a másikat az ágyban.
R i
B a
N c
Kedves kérdező. Válófélben vagyunk, olvastad? A válás elhúzódik, bocs, de ez ellen nem tehetek.
Nem is ismersz, egy mondat alapján le Ri-ba-nc-ozol.
Gyönyörű.
Egyébként meg nem ez volt a kérdés. Ezzel arra akartam kilyukadni, hogy nekem nem a teste a lényeges egy férfiban.
Bőven elég volt ennyi hogy rájöjjek.
Nem kell itt sírni hogy jaj te más vagy.
Fogadd el.Most ezen felesleges kiakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!