Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ideális férfi testalkat?
Tudom ez szubjektivitás kérdése!
29F vagyok és vekonynak tartanak.Pedig nem vagyok vekony a magasagomhoz kepest.169/75kg.Sokat sportolok és jó a fizikumok,bár nagyon férfias vastag sem vagyok.Nem látom annak értelmét ,hogy felhizok es akkor vastagabb lesz a hátam,karom stb.Jól mutatok majd bőrkabátban meg ájfónnal,de ugyanakkor meg ruha nélkül elzsirosodott testem lenne.Szóval most egy picit elbizonytalanodtam.
Lányok/nők! Irjatok véleményt.
Amit ma ideálisnak tartanak az férfiaknál testmagasság-100, nőknél testmagasság-110.
Persze ezek csak hozzávetőleges adatok, egy sportoló izomzata vagy egy elhízott ember röcögői nem azonos tömegűek.
Nekem nagyon nagyon nem jönnek be a szélesre gyúrt férfiak.
A vékony, izmos tetszik, mint pl. Adam Levine. Csak lehetőleg kevesebb tetkóval.
Hájas meg végképpen ne legyen.
Kit érdekel ki milyennek tart! Majd lesz olyan nő, akinek pont te kellesz, pont úgy ahogy vagy! Ne akarj mások kedve szerint hízni /fogyni! Bár az, hogy figyelsz magadra és egészségedre, plusz pont nálam. Nem ismerek nőt, aki listával meg centivel megy pasizni : "legyen 180 magas, 110 kiló, így úgy öltözzön, ilyen olyan színű legyen a haja stb"
Nyugi. Te is kelleni fogsz valakinek úgy, ahogy vagy! Így maradj önmagad!
Kinek mi.
Én imádom a vékony szépfiúkat, egy barátnőm pedig odavan a sztereotip "férfi állatokért" = nagydarab, kopasz, szakállas.
Még szerencse, hogy az emberek változatosak, külsőre és ízlésre is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!