Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csini csajok, mennyire számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csini csajok, mennyire számít a külső?

Figyelt kérdés

Párválasztásnál, vagy lazább kapcsolat keresésénél mennyire kell, hogy az általatok favorizált alkattal rendelkezzen a pasi?

Egy fotó alapján meg tudjátok mondani, hogy kívánatosnak tartjátok-e (teste látszik rajta)

Korotokat is kérem leírni. Köszönöm

30F

2019. jún. 15. 20:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Csak annyira hogy a "szintemen"legyen.

Ha pl atlag vagyok ne legyen màr a masik atlag alatti éppen.

Baromira lehozo amikor randin derül ki hogy nincs foga bokavillantos munkasruhaban jön tajszolassal beszel es büdös. Nem is ertem hogy hiszik az ilyenek azt hogy összeillünk es mèg kerdezi talalkozunk e még.

De a tatàkat sem miböl gondoljak hogy 20 évesen nekem protkos puhatestü 40 es kell?

2019. aug. 16. 10:12
 22/22 anonim ***** válasza:

Hát 21es ezen jót nevettem. 😊

De egyébként valóban így van,mindenkinek a saját szintjén kellene keresgélnie és ennyi.

Tehát ha valaki nem túl dekoratív és nem is milliomos ne akarjon már mondjuk Zimány Linda típusú lányokat meghóditani.

Sok embernek nem ártana egy kis önkritika.

Persze fordított esetben a nöknél sem ártana idönként. 😊

2019. aug. 16. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!