Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csini csajok, mennyire számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csini csajok, mennyire számít a külső?

Figyelt kérdés

Párválasztásnál, vagy lazább kapcsolat keresésénél mennyire kell, hogy az általatok favorizált alkattal rendelkezzen a pasi?

Egy fotó alapján meg tudjátok mondani, hogy kívánatosnak tartjátok-e (teste látszik rajta)

Korotokat is kérem leírni. Köszönöm

30F

2019. jún. 15. 20:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%
Első benyomásnál fontos. Utána már kevésbé. Persze szeretem ha jó kiállású, jóképű a párom, de nem ez alapján választok elsődlegesen.
2019. jún. 15. 20:51
 2/22 A kérdező kommentje:
Köszi első! Egy fotó alapján meg tudod mondani, hogy kívánatosnak tartod-e ? Hány éves vagy?
2019. jún. 15. 20:54
 3/22 anonim ***** válasza:
56%
Első vagyok. Fotó nagyon csalóka tud lenni. Van aki fotogén, van aki nem. Ezért nem is szeretem igazán a Tindert, ezer éve nem is használtam. Most amúgy is van barátom. 22 vagyok amúgy.
2019. jún. 15. 20:55
 4/22 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem meglehet állapítani. Persze lehet az tényleg csalóka. .
2019. jún. 15. 21:10
 5/22 A kérdező kommentje:
21:10-es, kérlek válaszolnál a tömi részkérdésre is?
2019. jún. 15. 21:14
 6/22 anonim ***** válasza:
38%

Persze, hogy fontos. A külső megfog, a belső megtart, a jó szex pedig hozzáláncol.

Egy fotó felér ezer szóval. Sok minden leszűrhető, pl, hogy mennyire búvalb..szott, vagy életvidám valaki, ha egész alakos akkor a testfelépítését.

A külső természetesen az idők folyamán változik, de azért próbáljuk meg magunkból kihozni azt a maximumot, ami a hosszú egészséges élethez szükséges.

28N

2019. jún. 15. 21:22
 7/22 anonim ***** válasza:
71%
Először is tisztázzuk, hogy ki szerint csini csajokhoz szól a kérdés? Te szerinted csini vagy más szerint? És miért csak a csinik válaszolhatnak?
2019. jún. 15. 21:35
 8/22 anonim ***** válasza:
28%

Igen fontos a pàrvàlasztàsnàl is és a lazább kapcsolatnàl is .

Az első benyomás nagyon fontos. A fotó alapján tényleg nagyon sok leszűrhető.

30/N

2019. jún. 15. 21:36
 9/22 anonim ***** válasza:
28%

A kulso alapvetoen fontos nekem. En is sokat adok magamra. A fotok alapjan dontok.

N/35

2019. jún. 15. 21:43
 10/22 A kérdező kommentje:

21:35-ös, a "csini" = nem elhízott (nem is túl sovány), nem aránytalan testű, nem gorilla fejű. Klasszikus fiatal (reproduktív korban lévő, önjogú) nő, aki nem csúnya.

Hogy miért nem szól a kérdés az elhízottakhoz, csúnyácskákhoz, fogyatékosakhoz, az egyszerűen megválaszolható. Azért nem, mert számomra nem nyerő a megalkuvás (Olyan lányok érdekelnek, akikkel a testi vonzalom IS teljesen kölcsönös és intenzív. Akik csak azért lennének velem, mert jobbat nem napjának,na azok megalkuvóak.)

2019. jún. 15. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!