Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csini csajok, mennyire számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csini csajok, mennyire számít a külső?

Figyelt kérdés

Párválasztásnál, vagy lazább kapcsolat keresésénél mennyire kell, hogy az általatok favorizált alkattal rendelkezzen a pasi?

Egy fotó alapján meg tudjátok mondani, hogy kívánatosnak tartjátok-e (teste látszik rajta)

Korotokat is kérem leírni. Köszönöm

30F

2019. jún. 15. 20:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
41%
Fotó alapján elsőnek csak azt tudnám leszűrni, hogy bejön-e képről. A kémia dolog meg személyesen jönne csak..Vagy nem jönne
2019. jún. 15. 23:26
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el a ronda nők is a top pasikat akarják, az átlagosnál jön a "bocsi van barátom" szöveg :D

Pont ahogy az itteni válaszolóknál is kétlem hogy mint csinos, jó alkatú. De a saját kategóriájú pasikra rá se nézne.

2019. jún. 16. 08:24
 13/22 A kérdező kommentje:
Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy én tetszem-e a lányoknak (test alapján)
2019. jún. 16. 10:52
 14/22 mikeXxX ***** válasza:
63%
Szerintem aki egy fotó alapján dönt az hülye már bocsi . Lehet rossz a szög lehet szemébe süt a nap és sorolhatnám .
2019. jún. 16. 11:10
 15/22 anonim ***** válasza:
36%

Ha nekem az enyhén izmos pasik jönnek be, de a srác, aki rám írt, a kép alapján elhízott, akkor most mi van?

Persze, hogy elutasítom.

Aki pedig minőségileg vállalhatatlan képet tölt fel (rossz szög, szemébe süt a nap), az pedig saját magáról állít ki bizonyítványt. Aztán meg ne csodálkozzon, hogy senkinek se kell az illető.

Jó lenne, ha az ember nem kifogásokat gyártana, hanem jó minőségű képeket tenne ki.

2019. jún. 16. 11:25
 16/22 anonim ***** válasza:
41%

"csini csajok"

Remelhetoleg nem vagy annyira kiabrandito mint a dumad.

2019. jún. 16. 12:07
 17/22 anonim ***** válasza:
60%
Én csak egy átlagos, állítólag csinos nő vagyok. Nekem egy fotónál több kell. Nagyon fontos a személyes kontakt, az első benyomás. Szerettem bele nem olyan régen nagyobb darab hapsiba, aki amúgy nem az esetem. A vonzalom a döntő.
2019. jún. 17. 19:42
 18/22 anonim ***** válasza:
45%
Figyelem tilos ismerkedni az oldalon! Vasútrajongó nevű felhasznáó mindenkit jelent aki megpróbálja!
2019. jún. 17. 20:27
 19/22 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos. 27
2019. júl. 4. 20:37
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát szinte csak az számít... azért szinte mert van egy dolog amivel ki lehet mégis váltani a jó külsőt de az természetesen nem a belső érték
2019. júl. 27. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!