Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élhetek túl a leghamarabb egy szakítást?
XD
Hú de rossz neked kislányom!
Gyerek vagy te még a komoly kapcsolatokhoz!
sajnos korodnál fogva nem annyira megoldható... el kell utazni. de izibe, új környezte, messze a sráctól, ne hívd, ő meg majd akkor fog teperni amikor már tök késő, úgy szokták :D
és non stop foglald el magad! akkor is ha nincs kedved, menj mindnehova ahova hivnak
de ha 1 napot magadra szánsz és végigbőgöd az összes romantikus filmet az is jó, legalább elfogynak a könnyeid:-)
akkor hülyét csinálsz magadból, ennyi idősen simán belefér és még később is.. te jó ég hányszor sírtam én fiúk miatt.
évek múlva majd jót nevetsz magadon, de tudom, hogy most szörnyűnek tűnik és szomorú...
ezeken át kell esni és kész :-(
de nem gáz ha keresed, ha nem bírod megállni. jobb lenne, ha de, vagy ha írsz neki legalább várj egy napot olvasd át újra és akkor küldd sak el stb,..
nem tudsz elmenni nyaralni pl rokonokhoz?
az tényleg segít
és ird ki magadból ami eszedbe jut, mindent az is segít
sírás is segít
vagy nyári szünetre iratkozz be valahova pl box, kickbox, karate az is tök jó, hulla fáéradt leszel és amíg sportolsz addig tisztul a fejed. úszni is jó, de nem csak ímmel ámmal hanem erővel, amíg totál ki nem fáradsz... vagy futás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!